logo

Yerel Seçimlerde Çankırılı 3 Meclis Üyesi Adayı

Yerel Seçimlerde Çankırılı 3 Meclis Üyesi Adayı

31 Mart 2019 Yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Meclis üyeliği için 3 Çankırılı aday adaylığı başvurusu yaptı. Erol Tepebaşı, Bayram Aslan ve Ertuğrul Baysal meclis üyeliğine adaylar.

Recep Kenan/itvhaber.com

adaylık başvuru sürecinin devam ettiği 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Meclis üyeliği için 3 Çankırılı, aday adaylığı başvurusu yaptı.

Geçtiğimiz günlerde kalabalık bir STK temsilcisi ve hemşeri desteği ile CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na gelen İstanbul Çankırı Dernekleri (ÇANDEF) Genel Başkan Yardımcısı, Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) Başkanı ve CHP Mevlana Mahallesi Temsilcisi Erol Tepebaşı ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a dilekçesini vererek 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yapmıştı.

19 Ekim Cuma günü de CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Ertuğrul Baysal ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a dilekçesini vererek 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Aynı gün Başkan Hakkı Altınkaynak’a dilekçesini veren bir başka Çankırılı Ataşehirli iş insanı Bayram Aslan 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

19 Ekim Cuma günü sona ermesi beklenirken 1 hafta uzatılan aday adaylığı sürecinde başka isim çıkmazsa 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde 3 Çankırılı isim Ataşehir Belediye Meclis üyeliği adaylığı için Genel Merkez’in kararını bekleyecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ