logo

Yeşilay Haftası’nda Ataşehir Narkotik Ekipleri İle Uyuşturucuyla Mücadele

Yeşilay Haftası’nda Ataşehir Narkotik Ekipleri İle Uyuşturucuyla Mücadele

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Yeşilay Haftası ve En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında Uyuşturucuyla Mücadele Etkinlikleri düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de Yeşilay Haftası ve En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında Uyuşturucuyla Mücadele Etkinlikleri düzenlendi.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün bizzat yürüttüğü İçişleri Bakanlığı “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu Genelgesinin “Yeşilay Haftası” kapsamında Ataşehir ilçesinde bulunan 6 farklı  noktasında “UYUMA” aplikasyonunun görselleri ve tanıtım videosu dijital ekranlardan ve Metropol İstanbul Avm rezidansından paylaşıldı.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Yeşilay Haftası kapsamında  Esatpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadele programı düzenlendi.

“Yeşilay Haftası” kapsamında Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından  Esatpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadele programına Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı ERTAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail GÜNDAY, Ataşehir Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM ve KEM personelleri ve ilgili kurum amirleri ile temsilcileri katıldı.

Ataşehir İlkokulunda ”Geleceğe atılan Güvenli Adımlar Projesi” kapsamında Ataşehir İlçe Emniyet Teşkilatının Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı KEM ( Köpek Eğitim Merkezi) ve TUBİM personelleriyle geleceğimizin güvencesi gençlere, öğrencilere yönelik eğitimli köpeklerin gösterileriyle Yeşilay Haftası kutlandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ