logo

Yıldız Çocuklar 2018 Resim Sergisi Ziyarete Açıldı

Yıldız Çocuklar 2018 Resim Sergisi Ziyarete Açıldı

Nilgün Erkmen ve Bilgi Parkı Eğitim Merkezi işbirliği ile Nilgün Erkmen Sanat Atölyesi’nde resim eğitimi alan 4-12 yaş arası “Yıldız Çocuklar 2018 Resim Sergisi” ziyarete açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’da Yaşayan 4-12 Yaş Arası Çocuk Sanatçılar Projesi kapsamında Nilgün Erkmen ve Bilgi Parkı Eğitim Merkezi işbirliği ile Nilgün Erkmen Sanat Atölyesi’nde resim eğitimi alan 4-12 yaş arası “Yıldız Çocuklar 2018 Resim Sergisi” ziyarete açıldı.

Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonunda Nilgün Erkmen ve Bilgi Parkı Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Nilgün Erkmen Sanat Atölyesi’nde resim eğitimi alan 4-12 yaş arası “Yıldız Çocuklar 2018 Resim Sergisi” 13 Ocak ve 14 Ocak 2018 günleri Ataşehir’de sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya etkinlik salonunda düzenlenen “Yıldız Çocuklar 2018 Resim Sergisi” ile ilgili Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com ve itvhaber.com haber sitelerine açıklama yapan Nilgün Erkmen Sanat Atölyesi eğitmeni Nilgün Erkmen, sergi ile ilgili “İstanbul’da Yaşayan 4-12 Yaş Arası Çocuk Sanatçılar Projesi kapsamında öğrencilerin yaptığı eserleri bir araya topladık.  Bahreyn’den Londra’dan Amerika’dan eserleriyle sergimize katılan öğrencilerimiz var. Daha önce onlar bizimle çalıştılar.  Onları da Nilgün Erkmen Sanat Atölyesi’nde ders aldılar. Bilgi Parkı Eğitim Merkezi’nde de derslere giriyorum. Bilgi Parkı Eğitim Merkezi öğrencilerinin de burada eserleri sergileniyor. 4 – 12 yaş arası çocuklarımızın kendi yaptıkları özgün eserler bu büyük, görkemli resim sergisinde sergileniyor. Ben giriyorum resim derslerine. Derslerine girdiğim çocukları cesaretlendiriyorum. Rehberlik yapıyoruz, teknik seçenekler sunuyoruz. Eserlerin sanatçısı onlar oldukları için konularını daha çok onlara seçtiriyorum. Çocuk hazırlıklı değilse, mutlaka bol seçenek sunuyorum. Onu heyecanlandıracak konuyu seçiyor zaten. Ya da oradan esinlenerek başka bir konuyu tercih edebiliyor. Yıldız Çocuklar 2018 Resim Sergisi 13 – 14 Ocak’ta açık olacak” ifadelerine yer verdi.

Cemal Süreya etkinlik salonunda düzenlenen “Yıldız Çocuklar 2018 Resim Sergisi” 13 – 14 Ocak’ta açık olacak. Sergi kesin tarihi ve yeri ileriki tarihte açıklanacak 7 – 8 ay sonra tekrar ziyarete açılacak.

Sergi açılışında başarı göstererek eserleri resim sergisine kabul edilen öğrencilere “Üst Başarı Belgesi” verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ