logo

Yılmaz Vural: Verin Bana Fenerbahçe’yi 10 Hafta Sabredin!

Yılmaz Vural: Verin Bana Fenerbahçe’yi 10 Hafta Sabredin!

Fenerbahçe yöneticilerine seslenen Yılmaz Vural, “Kalmış 10 hafta kaybedecek ne var? Verin bana Fenerbahçe’yi, sezon sonu kendiniz teklif yapacaksınız.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ersun Yenal ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışın giren Fenerbahçe yöneticilerine seslenen Yılmaz Vural, 10 hafta sabredilmesini istediği sosyal medya paylaşımında; “Kalmış 10 hafta kaybedecek ne var? Verin bana Fenerbahçe’yi 10 hafta sabredin para falan istemiyorum sezon sonu kendiniz teklif yapacaksınız sözleşme uzatalım diye.” İfadelerine yer verdi.

30 YILDIR BEKLİYORUM; ‘OLMADI’ YILMAZCIM!

“Resmi maça çıkmış teknik direktörler içerisinde Türkiye’de birinci, Dünya’da 35.sıradayım. Süper Lig’de yer alan 18 takımın 11’inde çalıştım.” Diyen Yılmaz Vural sosyal medyada; “30 yıldır bekliyorum. Bir keresinde anlaştık sözleşmeler her şey hazır. Başkan ben bir lavaboya gideyim dedi, dönüşte Daum’la imzalamış. ‘Olmadı’ Yılmazcım dedi. Verin bana 10 maç, sonra kendiniz 5 yıl imzalayacaksınız.” İfadelerini paylaştı.

FENERBAHÇEDEN TEKLİF GELİRSE KARŞILIKLI FESİH MADDESİ VAR

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz  Vural bir başka paylaşımında: ” Sözleşmemde “Fenerbahçeden teklif gelirse karşılıklı feshedilir’ Maddesi var.” Dedi.

2018 YILINDA COCU AYRILINCA DA KENDİNİ ADRES GÖSTERMİŞTİ

2018 yılında Phillipe Cocu ile yollarını ayıran Fenerbahçe’nin teknik direktör arayışı günlerinde Recep Kenan tarafından www.itvhaber.com için gerçekleştirilen röportajda, “Yılmaz Vural’ın Nerede Olduğu Belli” diyerek kendisini adres göstermişti.

TARAFTARDAN DESTEK MESAJLARI

“Kop gel be reis, iki tokat şu oyunculara kendilerine gelsinler” “10 maçlık gelsin ne olacak. Bundan kötü olmayız. Hevesini alsın adam. Senelerdir yalvarıyor..” “Ölmeden yarım sezon şu adama şans verin” “Ylmaz Vural Fenere, Fener Avrupa’ya”

“10 maç keyifle izlerim muhtemelen. Adam hem sempatik hem bilgili hem heyecanlı hem de dinamizm katacak biri. Futbolu da futbolcuyu da ligi de takımı da herşeyi biliyor. Kazanma hırsı ile yıllardır beklediği fırsatı kaçırmamak için varını yoğunu FB ye adayacağından eminim.”

FENERBAHÇE’DE ARAYIŞ SÜRÜYOR

Başkan Ali Koç tarafından Emre Belözoğlu’nu hem oyuncu hem yardımcı antrenör olarak sezon sonuna kadar görevlendirmek istendiği söyleniyor.

YERLİ ADAYLAR: EROL BULUT – TAYFUN KORKUT

Sarı-Lacivertli yönetimin sezon sonu için düşündüğü yerli adaylar; Erol Bulut ve Tayfun Korkut. Hem Malatyaspor’da hem de Alanyaspor’da başarılı bir grafik çizen Erol Bulut’u isteyen isimler yönetimde ağırlık kazanmış durumda. Fakat Başkan Ali Koç ve yönetimin bir kısmı yabancı hocadan yana.

YABANCI ADAYLAR: BLANC – KOVAC

Yabancı adaylar arasında ise Laurent Blanc ve Niko Kovac isimleri geçiyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ