logo

Yurdun Batı Kesimleri Yeni Bir Yağışlı Sistemin Etkisine Giriyor!

Yurdun Batı Kesimleri Yeni Bir Yağışlı Sistemin Etkisine Giriyor!

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Perşembe gününden başlayarak yurdun batı kesimlerinin yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Meteoroloji tarafından yapılan son tahminlere göre, yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı sistemin etkisine giriyor! 14.10.2021 Perşembe gününden başlayarak yurdun batı kesimlerinin yeni bir yağışlı sistemin etkili olacak.

GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ

14.10.2021 Perşembe günü Marmara’nın Batısı ve Kıyı Ege‘de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinden itibaren Trakya ve Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

MARMARA’NIN BATISI VE KIYI EGE YENİ YAĞIŞLI SİSTEMİN ETKİSİNDE

Marmara’nın Batısı ve Kıyı Ege’de Cuma günü (15.10.2021) kuvvetli olarak devam etmesi beklenen yağışların, özellikle İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

YAĞIŞLAR HAFTASONU ETKİSİNİ KAYBEDİYOR

Kuvvetli yağışların Kıyı Ege’de 16.10.2021 Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra, Marmara’nın Batısında ise 17.10.2021 Pazar akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

MARMARA’NIN BATISINDA GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ GÖRÜLECEK

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden sonra Marmara’nın batısında görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Edremit Körfezi ve Çanakkale çevreleri ile Edirne’nin güney, Tekirdağ’ın batı ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden

YAĞIŞLARIN OLUMSUZLUKLARINA KARŞI DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNMALI!

Kuvvetli yağışların meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları; güncel tahmin ve uyarıları takip ederek; ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasına dikkat çekiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ