logo

Zabıta Haftası Ataşehir’de Karanfillerle Kutlandı

Zabıta Haftası Ataşehir’de Karanfillerle Kutlandı

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 188. yılı etkinlikleri kapsamında Ataşehir Belediyesi Zabıta ekipleri vatandaşlara karanfil dağıttı. Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden de vatandaşlara karanfil verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Zabıta teşkilatının kuruluşunun 188. yılı kutlaması kapsamında “Zabıta Haftası” etkinliklerinde Ataşehir Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden’in ile birlikte vatandaşlara karanfil dağıttı.

Meclis toplantısı sırasında Ataşehir Belediye Meclis üyelerine de tek tek karanfil veren Zabıtalar, Küçğkbakkalköy’deki Prestij Caddesi’nde esnaflara ve vatandaşlara da karanfil dağıttı. Önleyici Hizmet Şube Müdürlüğü, Ataşehir Ekipler Amirliği’nde görevli polis memurlarına da karanfil veren Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden bir süre buradaki polislerle sohbet etti.

Her yıl 01-07 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta haftası nedeniyle açıklama yapan Ataşehir Belediyesi Başkanı Battal İlgezdi, “Halkın sağlığı ve huzuru için yedi gün yirmi dört saat hizmet vererek, daha yaşanabilir kentler yaratmak için çabalayan Zabıta Teşkilatının bu önemli haftasını tebrik ediyorum. Daha güzel bir Ataşehir için emek sarfeden tüm zabıta personelimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Zabıta Haftası nedeniyle vatandaşlara karanfil dağıtan, belediye meclis üyelerini ve belediye başkan yardımcılarını ziyaret eden Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden de “Çağdaş Ataşehirde “kaçın zabıta geliyor” diyen vatandaşlar yerine “zabıtamız geliyor“ diyen hizmet anlayışını kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz, Ataşehir’de vatandaşlarımızın huzur içinde sağlıklı bir yaşam sürmeleri için 24 saat hizmet vermekten mutluyuz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ