logo

ZADEF’TE CENAN ARSLAN DÖNEMİ DEVAM EDİYOR

ZADEF’TE CENAN ARSLAN DÖNEMİ DEVAM EDİYOR

Zara Dernekler Federasyonu üye köy dernekleri ve davetlilerin katılımıyla ZADEF 4.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Cenan ARslan başkanlığa devam ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

ZADEF (Zara Dernekler Federasyon)’nun30 Nisan 2017 Pazar günü saat 11:00’da başlayan 4.Olağan Genel Kurulu Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM)’nde gerçekleştirildi. Genel Kuruldan mevcut başkan Cenan Arslan’la devam kararı çıktı.

Genel Kurul sonrası Zara Dernekler Federasyonu (ZADEF) sosyal medya sayfasında yapılan paylaşımda; “Genel Kurulumuza katılarak bizleri yalnız bırakmayan üye köy derneklerimizin başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, Federasyonumuzda önceki dönemlerde başkanlık yapan değerli başkanlarımıza ve delegelerimize teşekküre ederiz. 22 köy derneğine ulaşarak büyüyen federasyonumuzun Yönetim Kuruluna yeni seçilen arkadaşlarımızla, Dernek başkanlarımızla, Danışma Kurulumuzla ve tüm hemşerilerimizle birlikte Zara’mızın Sivas’ımızın ve Ülkemizin birlik ve beraberliği için çalışmaya devam edeceğiz.”ifadeleri yer aldı.

Sivas ili Zara ilçesi derneklerinin bağlı olduğu ZADEF (Zara Dernekler Federasyonu)’in 4. Olağan Genel Kurulu’na Sivas Konfederasyonu Başkanı ve Avcılar Belediye Başkanı Dr.Handan Toprak Benli, CHP Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile birlikte; Karabel Yöresi Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Kılıç, Kangal Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Birbudak, Ulaş Dernekler Federasyonu Başkanı Can Cenan Erkuş, Hafik Gürlevik Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Yarım, İmranlı Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Arikan ve derneklerin yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ