logo

Zafer Ağırkaya İstanbul’a Müdür Yardımcısı

Zafer Ağırkaya İstanbul’a Müdür Yardımcısı

iem_cankiri_zaferAtaşehir İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Zafer Ağırkaya il içi atamalar kapsamında Beyoğlu ve Kasımpaşa’dan sorumlu İstanbul İl Emniyet Müdür yardımcılığı görevine getirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı asıllı olan Zafer Ağırkaya 2012 yılında 3.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinde Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü olarak atanmıştı.

Beşiktaş’ta 2 yıla yakın görev yapan Ağırkaya atama kararları ile İlçe Emniyet Müdürü olarak Ataşehir’de göreve getirilmişti.

2014 yılından bu güne Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Zafer Ağırkaya yapılan il içi atamalar kapsamında İstanbul’da, Beyoğlu ve Kasımpaşa’dan sorumlu kapsamında İstanbul İl Emniyet Müdür yardımcılığı görevine atandı.

Zafer Ağırkaya Kimdir?

Çankırı asıllı olan, 03/06/1971 Tarihinde  Sefer ve Sabire’ den Çankırı ilinde doğan Zafer Ağırkaya Çankırı – Korgun Nüfusuna kayıtlı.

1989 yılında Polis Kolejini bitirerek Polis Akademisinde öğrenime başladı. 1993 yılında Komiser Yardımcısı olarak mezun oldu.  Zonguldak Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atandı. 1998 yılında 2.bölge hizmetini yapmak üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atandı.

2003 yılında 2.bölge hizmet süresini tamamlayarak İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atandı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda çeşitli birimlerde görev yaptı.

2012 yılında 3.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinde Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yaptı. 2014 yılında Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yaparken il içi atamlar kapsamında Kasımpaşa ve Beyoğlu’ndan sorumlu olarak İstanbul İl Emniyet Müdür yardımcılığı görevine getirildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ