logo

ZARA GENÇLİK EĞİTİME DESTEK KONSERİ DÜZENLEDİ

ZARA GENÇLİK EĞİTİME DESTEK KONSERİ DÜZENLEDİ

Zara Gençlik Platformu  “Ben değil, Biz Diye Yola Çıktık” sloganıyla “Eğitime Destek Konseri”nin 6.’sını Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM)’nde gerçekleştirdi.

Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Eğitime Destek Konseri’ne CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Ali Şeker, CHP 24.Dönem Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri, STK ve dernek temsilcileri katıldı.

Gülay Albayrak’ın sunumuyla başlayan “Eğitime Destek Konseri”nde Erdal Güney, Lale Koçgün, Müslüm-Mustafa Eke ve Emrah Çelik birbirinden güzel birbirinden güzel şarkıları seslendirdiler. Zara Gençlik Platformu Halk Oyunları ekibinin halk oyunları ile birlikte katliamları anlatan karografik “HAYIR” mesajlı performans salonda büyük alkış aldı.

2010 Yılında kurulan Zara Gençlik Platformu Başkanı ve CHP Ataşehir İlçe Sekreteri Celal Yalçın’ın Pir Sultan Abdal’dan alıntılarla başlayan konuşması beğeni toplarken, eğitimin önemine de vurgu yaparak yaşanan süreçte birlik ve beraberlik mesajı dile getirdi.

Zara Gençliğinin her yıl eğitim gören öğrenciler yararına düzenlediği etkinlik tablosunun kendisini çok mutlu ettiğini belirten CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yetişen nesle dikkat çeken ve referandum süreç ile ilgili görüşlerini de aktardığı konuşmasında, Türkiye’nin kaderinin bu seçimle birlikte belirleneceğini belirtti.

Artan terör olaylarının, Suruç katliamının, Reina katliamlarının tekrar yaşanmaması adına referandumdan “hayır” oyunun çıkması gerektiğini vurgulayan İlgezdi, Başkanlık sisteminin Türkiye’yi ileriye değil 100 yıl geriye götürecek bir sistem olduğunu kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ