logo

Zehra Ganioğlu’dan Feshane’de Türkü Ziyafeti

Zehra Ganioğlu’dan Feshane’de Türkü Ziyafeti

feshane_zehra_ganioglu_turkuUluslararası Feshane Kültür ve Kongre Merkezi’nde 2.’si düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri’nin 3 gününde sahne alan TRT THM sanatçısı Zehra Ganioğlu türkü ziyafeti verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan Feshane Kültür ve Kongre Merkezi’nde 2.’si düzenlenen; İstanbullular, Çankırı dostları – sevenleri ve İstanbul’da yaşayan Çankırılıların yoğun ilgi gösterdiği, Çankırı Tanıtım Günleri’nin 3. gününde Çankırılı TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Zehra Ganioğlu konseriyle, İstanbul’da yaşayan Çankırılılar ve İstanbullulardan tanıtım günlerine katılanlara türkü ziyafeti verdi.

TRT THM sanatçısı Zehra Ganioğlu konserinde, Çankırı yöresine özgü ezgilerin yanı sıra ülkemizin bir çok yöresine ait türküleri seslendirdi. 2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nin üçüncü günü Feshane’ye gelen ziyaretçilerin beğeni ile izlediği konserde duygulu anlar yaşanırken Zehra Ganioğlu’nun seslendirdiği hareketli türkülere oyunlarla eşlik ettiler.

Çankırılı TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Zehra Ganioğlu’na, Çankırı Tanıtım Günleri’nin 3. günündeki konser ile Çankırı’nın tanıtımına katıksı nedeniyle, İstanbul Çankırı dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriye Açıkgöz ve Çankırı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Sami Soydal tarafından teşekkür edilerek çiçek verildi.

2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nin üçüncü gününde gerçekleşen ve sunuculuğunu Barbaros Özdemir’in yaptığı TRT THM sanatçısı Zehra Ganioğlu konseri, YAREN TV tarafından naklen yayınlandı.


Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ