logo

Zekeriya Açıkgöz ‘Bayramlar İnancı, Tarihi Geleceğe Taşır

Zekeriya Açıkgöz ‘Bayramlar İnancı, Tarihi Geleceğe Taşır

zekeriya acikgoz_bayram mesajiİstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz mesajında barış ve esenlik temennisi ile İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bayramların birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları tamir eden ilahi armağan olduğuna dikkat çeken ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, bayramların;  inancı, ibadeti, tarihi ve kültürü sevinç atmosferinde buluşturarak geleceğe taşıdığına vurgu yaptı.

Bayramda yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin svinmesine vesile olmanın önemine de dikkat çeken Zekeriya Açıkgöz, mesajında; küskünlüklere son verilmesi, barış ve esenlik temennisi ile İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz’ün Ramazan Bayramı mesajı:

Kıymetli hemşehrilerim;

Bayramlar aynı dinin, aynı inancın neşesinde bizleri birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları tamir eden ilahi armağanlardır. Bayramlar milletçe iman kardeşliğinin ortaya çıktığı sahneleridir. Bayramlar, inancı, ibadeti, tarihi ve kültürü bir sevinç atmosferinde buluşturarak bizi geleceğe taşıyan en nadir zaman dilimleridir.

Öyleyse bayramın sevincini, coşkusunu içimizde hissederek onun mutluluğunu gönüllerden gönüllere, evlerden evlere taşıyalım.

Gelin bu bayramda yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarımızı aydınlatalım.

Bayram yapamayanlara bayram yaptıralım. Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim.

Ramazan Bayramı’ nın barış ve esenlik çağrısının tüm insanlığa ulaşmasını temenni ediyor, bu duygular içinde başta siz hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramlarını şahsım ve yönetim kurulum adına kutluyor, bu bayramın İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan diliyorum.

Zekeriya AÇIKGÖZ

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu

Genel Başkanı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ