logo

Zekeriya Açıkgöz’den Ankara’da AK Parti Genel Merkez Ziyareti

Zekeriya Açıkgöz’den Ankara’da AK Parti Genel Merkez Ziyareti

Mehmet ali_zekeriyaAk Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Açıkgöz,  Ak Parti Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin ve Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Açıkgöz ve beraberindeki heyet, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Ali Şahin’i T.B.M.M.deki makamında ve Genel Başkan Yardımcısı-ARGE Başkanı Süleyman Soylu’yu da Ak Parti Genel Merkezi’ndeki makamında ziyaret etti. Ziyarette 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ve aday adaylık sürecine ilişkin konular konuşuldu.

zekeriya_soylu

TBMM ve Ak Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Ali Şahin ile Genel Başkan Yardımcısı-ARGE Başkanı Süleyman Soylu ziyaretlerinin olumlu geçtiğini ifade eden Ak Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Açıkgöz, Ankara’da tmas ve ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Ak Parti Sultanbeyli Başkan Aday Adayı Açıkgöz’ün, TBMM ve Ak Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği ziyaretleri dışında Ankara seyehati kapsamında ziyaretlerine devam edeceği bildiriliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ