logo

ZİRVEDE MANGAL YAPMAYA ÇIKAN CİP YUVARLANDI

ZİRVEDE MANGAL YAPMAYA ÇIKAN CİP YUVARLANDI

kayisadgi-cipAtaşehir Kayışdağı Ormanı’nda mangal yakmak için patika yoldan zirveye tırmanırken kontrolden cipin sarp araziden yuvarlandığı kazada 1 kişi öldü, 3 yaralı var.

Ataşehir Kayışdağı Ormanı’nda mangal yakmak için patika yoldan zirveye tırmanmaya çalışan cip kontrolden çıktı. Sarp araziye yuvarlanan araçtaki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Polis, yaralılara ATV ile ulaşırken, arama kurtarma çalışmalarına UMKE ile itfaiye ekipleri de destek verdi.

Kaza, Kayışdağı Ormanı’nda akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, mangal yakmak üzere bir araya gelen 4 kişi, 34 RFL 53 plakalı 4X4 cip ile ormanın tepesine çıkmak üzere patika yola girdi. Zirveye yakın bir mesafede bir anda yoldan çıkan cip, taklalar atarak ormanın yamacında ağaçlara takılarak durabildi.

İddialara göre, Ferhat Paşa Mahallesi Kayışdağı’ndaki ormanlık alanda, Recep Şahin’in kullandığı 34 RFZ 53 plakalı arazi aracı, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak savruldu. Sürüklenen cip, daha sonra devrildi. Kazada araç sürücüsü Şahin olay yerinde hayatını kaybetti. Yanındaki 3 kişi de yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekibi, ormanlık alandaki yaralıları kurtarmak istedi ancak sarp arazide ilerlemek mümkün olmayınca devreye arama kurtarma ekibi UMKE ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri ise çevreden temin ettikleri ATV aracıyla kaza mahalline ulaşmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu kaza yapan araca ulaşan ekipler, ilk etapta yaralanan 3 kişiyi kurtararak ambulansla Kartal Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Feci kazada olay yerinde hayatını kaybeden Recep Şahin ise hastane morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, kazanın ardından olay yerinde inceleme başlattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ