logo

Ak Parti İstanbul Büyükşehir ve İlçe Başkan Adayları İçin Temayül Yoklaması

Ak Parti İstanbul Büyükşehir ve İlçe Başkan Adayları İçin Temayül Yoklaması

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Meclis üyeleri ve teşkilatın katılımıyla Büyükşehir ve ilçe başkan adaylarının belirleneceği temayül yoklaması yapıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, ilçe Başkanlığı, Ana Kademe, kadın kolları, gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Büyükşehir ve ilçe başkan adaylarının belirleneceği temayül yoklaması yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BAŞKAN ADAYLARI İÇİN TEMAYÜL

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirile temayül yoklamasına katılan ilçe Başkanlığı, Ana Kademe, kadın ve gençlik kolları yöneticilerinden Büyükşehir ve ilçe Başkan adaylıkları için üçer isim yazmaları istendi. Belirlenen bu isimlerin Büyükşehir ve ilçe Başkan adaylarının belirlenmesinde dikkate alınması bekleniyor.  

AK PARTİ MECLİS ÜYELERİ, İLÇE VE MAHALLE TEŞKİLATI OY KULLANIYOR

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı ve ilçe belediye başkanlarının belirlenmesinde etkili olacak veriler arasından yer alan “Temayül Yoklaması”nda; Ak Parti Belediye meclis üyeleri, Ak Parti ilçe teşkilatı üyeleri, mahalle Başkanları ile mahalle teşkilatları kadın ve gençlik kolları Başkanları katılarak görüş belirttikleri oylarını kullandılar.

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE TEŞKİLATI TEMAYÜL YOKLAMASINDA

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın da katıldığı İstanbul İl Başkanlığı’ndaki temayül yoklaması yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Yoklamada, İl ve ilçe belediye başkan aday adayları için üçer isim yazıldı. Teşkilattaki heyecanın dikkat çektiği Ataşehir’deki aday adaylarının motivasyonu ve enerjisinin yüksek olduğu gözlendi.

TEMAYÜL DE EN ÇOK OY ALAN ÜÇ KİŞİ AKŞAM BELLİ OLACAK Ak Parti Büyükşehir ve İlçe başkan adayları için üçer isim yazılması istenerek teşkilat üyelerinden görüş alındığı temayül yoklamasının akşam saatlerinde sonuçlanacağı, en çok oy alan başkan adayı üç ismin belli olacağı ifade ediliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ