logo

Başkan Onursal Adıgüzel, AIESEC İstanbul Asya Şubesi 10. yılını kutladı

Başkan Onursal Adıgüzel, AIESEC İstanbul Asya Şubesi 10. yılını kutladı

Başkan Onursal Adıgüzel Ataşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı AIESEC İstanbul Asya Şubesi’nin 10. yılını kutlama etkinliğine katıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi’nin ev sahipliğindeki AIESEC İstanbul Asya Şubesi’nin 10. yılını kutladı.

Ataşehir Belediyesi’nin ev sahipliğindeki AIESEC İstanbul Asya Şubesi’nin 10. yılını kutlama etkinliğin katılan Onursal Adıgüzel, “Gelecek nesillere ilham kaynağı olmaya ve onlara umut ve motivasyon aşılamaya devam edeceğine inandığım AIESEC’den plaket almak beni çok mutlu etti.” Dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, yaptığı açıklamada, “Ev sahipliğini yaptığımız AIESEC İstanbul Asya Şubesi’nin 10. yılını kutlama etkinliğine katıldık. Gelecek nesillere ilham kaynağı olmaya ve onlara umut ve motivasyon aşılamaya devam edeceğine inandığım AIESEC’den plaket almak beni çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Ataşehir Belediye AIESEC İstanbul Asya Şubesi’nin 10. yılını kutlaması ile ilgili açıklamada, “Üniversite öğrencileri ve mezunlar için sosyal sorumluluk, profesyonel staj imkanları sunan, şirketler ile sivil toplum kuruluşlarını farklı ülkelerdeki genç yeteneklerle buluşturan dünyanın en büyük gençlik organizasyonlarından AIESEC İstanbul Asya Şubesi’nin 10. yıl etkinliklerine ev sahipliği yaptık. Başkanımız Sayın Onursal Adıgüzel’e de bu anlamlı gecede plaket takdim edildi.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ