logo

‘Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar’ Başkan İlgezdi İle Ataşehir’de

‘Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar’ Başkan İlgezdi İle Ataşehir’de

Halk TV’de canlı yayınlanan “Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar” programı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ev sahipliğinde Ataşehir’den gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Cumhuriyet Meydanındaki konser alanında gerçekleştirilen ve Halk TV’ de canlı yayınlanan “Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar” programına Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi konuk oldu.

31 Ekim Pazar günü canlı olarak yayınlanan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi konuk olduğu “Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar” programında Zeynep Bakşi Karatağ, Celo Boluz, Gölge Öztürk ve Avesta Ritim Grubu sahne alarak Ataşehirlilere müzikli anlar yaşattı.

Belediye Başkanımız Battal İlgezdi Ev Sahipliğinde 1. Bölge İlçe Başkanlarımızın Katılımıyla Ataşehir’de gerçekleştirilen “Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar” programına CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ile birlikte; CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argünşah, CHP Sultanbeyli  Özgür Erdem, CHP Maltepe İlçe Başkanı Rıza Yiğit, CHP, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak, CHP Şile İlçe Başkanı İbrahim Çelik, Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın konuk oldular.

Ataşehir’de en büyük iddiası ile “Atatürk Kütüphanesi” müjdesi veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi sosyal medya @battalilgezdi34 hesabından yaptığı açıklamada, “Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar” programına ev sahipliği yaptığını kaydederek, “Değerli sanatçılar Zeynep Bakşi Karatağ, Celo Boluz, Gölge Öztürk ve Avesta Ritim Grubu’nun katılımıyla, keyifle geçen programı Cumhuriyet Parkımızda ve ekranları başında izleyen komşularıma teşekkür ederim.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ