logo

16 Eylül Pazartesi İstanbul’da Toplu Taşıma Ücretsiz

16 Eylül Pazartesi İstanbul’da Toplu Taşıma Ücretsiz

toplu tasimaOkulların açılacağı ilk gün olan 16 Eylül Pazartesi günü saat 06.00-13.00 saatleri arasında İstanbul’da toplu taşım araçları ücretsiz olacak. Kurban Bayramı’nda indirimli.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; Okulların açıldığı 16 Eylül Pazartesi günü 06.00-13.00 saatleri arasında toplu taşım araçları ücretsiz olacak. Ayrıca Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımız toplu taşım araçlarından %50 indirimli faydalanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin bugün aldığı karar ile okulların açıldığı 16 Eylül 2013 Pazartesi günü 06.00-13.00 saatleri arasında İETT Genel Müdürlüğü (İETT Otobüsleri, Metrobüs) araçları, şehir Hatları A.Ş. (Şehir Hatları vapurları) araçları, Ulaşım A.Ş. (Tramvay, Hafif Metro, Metro ve Füniküler) araçları ve Otobüs A.Ş. ile Özel Halk Otobüsleri taşıtları ile gerçekleştirilecek yolculuklar tüm vatandaşlar için ücretsiz olacak.

Yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin aldığı karar ile Kurban Bayramı süresince (15-18 Ekim tarihleri arasında) tüm vatandaşlarımız toplu taşım araçlarından %50 indirimli faydalanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ