logo

19 Mayıs Kutlama Törenleri ‘ATA’ya Saygı Sunumu İle Başladı

19 Mayıs Kutlama Törenleri ‘ATA’ya Saygı Sunumu İle Başladı

Atatürk’ün Samsun’dan Anadolu’ya çıkarak “Milli Mücadele”yi başlatmasının 103. yılı kutlamaları Ataşehir’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan Anadolu’ya çıkarak “Milli Mücadele”yi başlatmasının 103. yılı kutlamaları Ataşehir’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün Samsun’a çıkışının kutlandığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 103. yıl dönümünde milli mücadeleyi başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmet, minnet ve saygı ile ATA’nın huzurunda anıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 103. yıl dönümü kutlama programı Ataşehir’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

Ataşehir’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki töreninde Saygı duruşu, İstiklal marşı okunuşu ve Ataşehir İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Resmi törenin tamamlanmasının ardından devam edilen “Halk Töreni” bölümünde Başkan Battal İlgezdi tarafından Ataşehir Belediyesi çelengi ATA’ya sunuldu.

Ataşehir Belediyesi ile başlayan kurum kuruluş ve STK temsilcilerinin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Alanı’ndaki anıtına, Ataşehir Baro Temsilciliği, Ak Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Vatan Partisi’nin aralarında bulunduğu siyasi partiler, STK temsilcileri ve Muharip Gaziler tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Ataşehir İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 103. yıl dönümü törenlerine Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda devam edildi.

Ataşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında törenler ise gün boyu sürüyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ