logo

19 Mayıs Töreni Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu İle Başladı

19 Mayıs Töreni Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu İle Başladı

Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlatıp ülkemizin kuruluş temelinin atılışının 100. yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlatmasını başlatıp ülkemizin kuruluş temelinin atılışının 100. yıl dönümünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı  Ataşehir’de büyük coşkuyla kutlandı.

yıl dönümünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi kutlama töreni Cumhuriyet Meydanı’nda sabah Saat 09.30’da düzenlenen resmi Çelenk sunumu tören ile başladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi çelenk sunuma törenine Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürlerinin yanı sıra siyasi parti ilçe yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve Ataşehirli vatandaşlar katıldı.

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 18. Mai 2019

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile törenin resmi bölümü sona erdi.

Resmi törenin ardından alanı terk etmeyerek çelenk sunmak üzer törene devam eden CHP ve İyi partinin aralarında olduğu siyasi parti ve STK temsilcileri yapıkları kısa konuşmalarla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın anlam ve önemi üzerine düşüncelerini aktardılar.

Alanda kalan Ataşehir Belediyesi, siyasi parti ve STK temsilcileri Atatürk Anıtı’na çelenklerini sunmalarının ardından tören sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ