logo

2021 Yılı En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları Açıklandı

2021 Yılı En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları Açıklandı

Ankette ilk 5 sıranın 4’ünde CHP’li başkanın olduğu ORC’nın “En Başarılı Belediye Başkanları” anketine göre,  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 56,1 oranıyla ilk sırada yer aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

ORC AraştırmaEn Başarılı Belediye Başkanları” anketine göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 56,1 oranıyla ilk sırada yer aldı.

2021’İN EN BAŞARILI 5 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN 4 CHPLİ VAR

ORC Araştırma “En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları” anketi sonuçlarını açıkladı.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU YÜZDE 56,1 ORANLA İLK SIRADA

ORC Araştırma anketine göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 56,1 oranıyla ilk sırada yer aldı. İmamoğlu’nu yüzde 55,4 oy oranı ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin takip etti.

İLK 5’TE 4 CHP’Lİ BAŞKAN

ORC Araştırma  “2021 yılı En Başarılı Belediye Başkanları” anketi Büyükşehir Belediye Başkanları sonuçlarına göre, Ekrem İmamoğlu birinci, Muhittin Böcek üçüncü, Mansur Yavaş dördüncü ve Vahap Seçer beşinci oldu. ORC Araştırma “En Başarılı Belediye Başkanları” anketine göre, 2021’in en başarılı 5 büyükşehir belediye başkanı arasında 4 CHP’li büyükşehir belediye başkanı yer aldı.

MUHİTTİN BÖCEK %55 İLE ÜÇÜNCÜ, MANSUR YAVAŞ %54,7 İLE DÖRDÜNCÜ

Araştırmada, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yüzde 55 ile üçüncü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 54,7 ile dördüncü olurken, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise yüzde 54,3 ile beşinci sırada yer aldı.

ARAŞTIRMA 02 – 21 ARALIK 2021 TARİHLERİ ARASINDA YAPILDI

ORC tarafından yapılan araştırmanın 02 – 21 Aralık 2021 tarihleri arasında, 100 bin nüfusun üzerindeki tüm büyükşehir ilçelerinde (12 bin 760 kişi) ve 51 İl merkezinde (7 bin 426 kişi) toplamda 20 bin 186 kişi ile Yüz yüze ve CATI anket yöntemleriyle gerçekleştirildiği açıklandı.

“BELEDİYE BAŞKANINIZI BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ ?”

Araştırmada, “En Başarılı Belediye Başkanları” sıralamasında, katılımcıların Park-bahçe, Yeşil Alan, Çevre Temizliği, Halkla İlişkiler gibi bir çok belediye hizmeti ile ilgili ayrı ayrı kanaatleri alınmış ve ‘‘2021 yılının tamamını değerlendirdiğinizde belediye başkanınızı başarılı buluyor musunuz ?’’ sorusunun yöneltildiği kaydedildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ