logo

23 Nisan Ataşehir’de Coşkulu Törenle Kutlandı

23 Nisan Ataşehir’de Coşkulu Törenle Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ataşehir Kaymakamlığı adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen törenle ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilk tören Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulunmasıyla buradaki resmi tören sona erdi.

Çelenk sunma resmi programı sonrasında siyasi parti ve STK temsilcilerinin çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Kurum, kuruluş, siyasi parti ve STK temsilcilerinin çelenk töreninde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Erdem, CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, MHP İlçe Başkan yardımcısı Fatih Yelekoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Mete Kar, Vatan Partisi ve STK temsilcileri ile Muharip Gaziler Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak Ata’ya saygı duruşunda bulundular.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ikinci tören Şehit Hasan Akan İlkokulu bahçesinde gerçekleşti. Tören öncesi Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve beraberindeki protokol üyeleri öğrencilerin geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları eserleri ve sergiledikleri okul bahçesindeki 23 Nisan temalı resim sergisini gezdiler.

Protokolün tören alanındaki yerini almasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla program başladı.

Şehit Hasan Akan İlkokulu bahçesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamındaki program, günün anlam ve önemine ilişkin öğrenci konuşması ardından, öğrencilerin seslendirdiği şiir, 23 Nisan şarkıları, biz böyle kavuştuk egemenliğe oratoryosu, 10.Yıl Marşı ritim çalışması, Halk oyunları, müzikli gösterisi (Dünya çocukları), Halk Oyunları (Yedi Mevsim Türkiye), Ront (Bir başkadır benim memleketim), Halk Oyunları (Anadolu Ateşi) ve Müzikli gösteri ile sona erdi.   

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ