logo

24 Kasım Öğretmenler Günü Ataşehir’de Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Ataşehir’de Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans salonunda düzenlenen programla kutlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

24 Kasım Öğretmenler Günü resmi kutlama töreni 25 Kasım Pazartesi günü Saat 09:00’da düzenlenen törenle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Meydanındaki anıtına çelenk sonumu ile başladı.

Gepostet von Recep Kenan am Sonntag, 24. November 2019

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama töreni Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans salonundaki bölümü Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunuşu ile başladı.

Şehit öğretmenlerin hikayelerinin yer aldığı sinevizyon gösterimi sonrasında Aday öğretmenlerden Mine Vural’ın konuşması ile devam eden programda, emekli olan öğretmenler adına yeni emekli olan Meltem Taner kürsüden duygularını dile getirdi.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili düşüncelerini,  öğretmenlik mesleğinin kutsallığını dile getirdiği bir konuşma yaptı.

Emekli olan öğretmenlere Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş tarafından Hizmet Şeref Belgesi verildi.

Ataşehir öğretmenlerinden oluşan Halk Müziği Öğretmenler Korosu solo ve koro türküler seslendirdi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım Yurdagül de salondakilerin katılımı ile seslendirdiği türküyle salondan güçlü alkış aldı.

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 25. November 2019

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kaleme aldığı mesajı okundu.

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 25. November 2019

Turan Çelebi koordinatörlüğünde ATAFOLK (Ataşehir Öğretmenleri Folklor Topluluğu) tarafından halk oyunlarından örnekler sahneledi.

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 25. November 2019

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı aday öğretmenlerin kıdemli öğretmenler eşliğinde mesleğe adım atmalarına yol açan yemin ettiler.

İl ilçe ve son olarak Ankara’da gerçekleşen Milli eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenler Kupası Turnuvası finallerinde Türkiye birincisi olarak şampiyonluk kupasını alan Ataşehir Kadın Öğretmenleri Futsal Takımı ve Türkiye ikincisi olan Kadın Voleybol takımı sahneye davet edilerek İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş tarafından tebrik edildi.

Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans salonunda düzenlenen program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Ataşehir’deki 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı İkmal Albay Murat Uçar, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri, İlçe Müftüsü Şakir Pinal, okul müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.   

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ