logo

5 – 1’lik Skor Şampiyonluğa Yetmedi!

5 – 1’lik Skor Şampiyonluğa Yetmedi!

atasehir_eskisehirTFF Kadınlar 1. Futbol Ligi son haftasında Eskişehir’i 5 – 1 yenen Ataşehir Belediyespor, şampiyonluk iddiasını final maçına taşıdı. Şampiyonluk finale kaldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ligin son haftasında sahasında Eskişehirspor’u konuk eden Ataşehir Belediyespor, şampiyonluk mücadelesi verdiği TFF Kadınlar 1. Futbol Ligini 5-1 galip tamamladı.

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynanan son hafta maçına Ataşehir Belediyespor; Ezgi (23), Sevinç (5), Medine (26),  Reyhan (26), Çiğdem (12), Hanife (55), Emine Ecem (80), Damla (17), Seval (7), Fatma (10) ve Lütfiye(14) ilk 11′iyle başladı.

Şampiyonluk iddiasını sürdürmek için baskılı bir oyun oynayan Ataşehir Belediyesporun gollerini, Seval (15 Dk.), Fatma (45 ve 53 Dk.), Hilal (66 Dk.) ve Merve (70) kaydederken,  Eskişehirspor’un tek golünü penaltıdan Kezban (78 Dk.) penaltıdan kaydetti.

atasehir_eskisehir-

 

Maçın ilk yarısında kazan Ataşehir Belediyespor adına penaltıyı kullanan Çiğdem’in vuruşu Eskişehirspor kalecisi Elanur’da kaldı.

Mehmet Can Özkan, Emrah Okan, Selim Konukçu hakem üçlüsünün yönettiği, TFF Kadınlar 1. Futbol Ligi son haftasında Yenisahra Stadı’nda oynanan Ataşehir Belediyespor – Eskişehir Belediyespor maçının 76’ncı dakikasında kaleci Ezgi Çağlar kırmızı kart gördü. Ataşehir Belediyespor’da kırmızı kart gören Ezgi’nin yerine Reyhan (77) kaleye geçti.

atasehir_eskisehir_

 

Penaltı pozisyonunda gördüğü kırmızı kart cezası ile oyun dışı kalan Ezgi’nin yerine geçen Reyhan Şeker’in koruduğu Ataşehir Belediyespor kalesine penaltı atışını Eskişehir Belediyespor adına Kezban (12) kullandı.

atasehir_eskisehir-3

Bir Sedyemizde Yok!

Oyunda kafasın aldığı topun darbesi ile sakatlanan ve kısa süre bilinç kaybı yaşayan Eskişehir Belediyesporlu oyuncu Havva Nur (26) arkadaşları tarafından kucakta saha kenarına daha sonra da soyunma odasın ataşındı. Alınan bilgide oyuncunu sağlık durumunun iyi olduğu ve önemli bir sakatlığı olmadığı söylendi.

atasehir_eskisehir-2

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ