logo

8 Mart’ta Uçurtmayı Vurmasınlar Gösterimi Yapıldı

8 Mart’ta Uçurtmayı Vurmasınlar Gösterimi Yapıldı

Ataşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM)’de “Uçurtmayı Vurmasınlar” adlı film gösterimi yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM)’de gerçekleştirilen gösterim öncesi filmin yönetmeni Tunç Başaran ile başrol oyuncuları Nur Sürer ve Ozan Bilen’in katıldığı bir söyleşi gerçekleştirildi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında söyleşi ve “Uçurtmayı Vurmasınlar” adlı film gösterimi programına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile Ataşehir Belediye Başkan Vekili Sayın İlhami Yılmaz ve Ataşehirli kadınlar katıldı.

Kadınlar Günü Uçurtmayı Vurmasınlar Gösterimi öncesi söyleşi.

Recep Kenan paylaştı: 8 Mart 2018 Perşembe

Film gösterimi öncesinde Banu Bozdemir’in moderatörlüğünde filmin yönetmeni Tunç Başaran ile başrol oyuncuları Nur Sürer ve Ozan Bilen’in katıldığı ‘de “Uçurtmayı Vurmasınlar” filmi çekiminin hikayesinin de yer aldığı söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşinin ardından kısa bir konuşma sonrasında “Uçurtmayı Vurmasınlar” ekibine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi tarafından çiçek takdim edildi. Ardında film gösterimine geçildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ