logo

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 4. Hafta Maçları Tamamlandı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 4. Hafta Maçları Tamamlandı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 4.hafta programı 8 ve 9 Ocak Cumartesi ve Pazar günleri oynanan karşılaşmalar ve Beşiktaş ile Adana liderlikleriyle tamamlandı.  

Recep Kenan/itvhaber.com

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 4.hafta karşılaşmaları sonucunda A Grubu liderliğine Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, B Grubu liderliği Bitexen Adana İdmanyurduspor ekiplerinden oluştu.

A GRUBU LİDERİ BEŞİKTAŞ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda yaptığı 4 karşılaşmayı galibiyetle tamamlayan Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, 12 puanla liderliği elinde bulunduruyor. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda 4 hafta programında Kireçburnu ile karşılaşan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü kadın futbol takımı 5 – 0 üstünlükle tamamladığı sonuçla haftanın en farklı skorunu elde etti.

ATAŞEHİR TEMSİLCİSİ 10. SIRADA

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda ilk 3 sıraya Beşiktaş Jk Vodafone, Fenerbahçe A.Ş. ve Fatih Vatan spor kadın futbol takımları yerleşti. A Grubunda mücadelesini sürdüren Ataşehir’in temsilcisi Ataşehir Belediye Spor ligde 10. Sırada, Hatay 11.sırada, Kireçburnu ise 12. ve ligin son sırasında yer aldı.

5. HAFTADA ATAŞEHİR HATAYSOR’U KONUK EDİYOR

Ataşehir’in Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi temsilcisi Ataşehir Belediye Spor evinde Hatayspor kadın futbol takımını konuk edecek. Ataşehir Belediye Spor evinde Hatayspor karşılaşması Ataşehir Yenisahra Stadı’nda 12 Ocak 2022 Çarşamba günü Saat 12:00’de oynanacak.

B GRUBU LİDERİ BİTEXEN ADANA İDMANYURDUSPOR

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu’nda 4 haftayı da galibiyetle tamamlayan ilk iki sırasında  averajla liderliğe oturan Bitexen Adana İdmanyurduspor ve 2. Sırada Fatih Karagümrük yer aldı. 4 maçta 3 galibiyet ile ve 10 puanla 3. Sırada yer alan ALG Spor ise 23 golle Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin en yüksek averajına sahip oldu.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A ve B grubu 5. Hafta programına 12 Ocak Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalar ile devam edecek.

Konak Belediye Spor ile Bitexen Sivasspor Kadın Futbol Takımı karşılaşması 19 Ocak günü oynanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ