logo

Ataşehir Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Yerlerini Açıkladı

Ataşehir Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Yerlerini Açıkladı

Ataşehir Belediyesi Kurban Bayramı öncesi ilçe sınırlarında 2022 yılı için belirlenen kurban satış ve kesim yerlerini ve adreslerini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi ilçe sınırlarında kurulan kurban satış ve kesim yerlerini ve adreslerini duyurdu.

Ataşehir Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesi Ataşehir’de kurulan kurban pazarları ve kurban satış yerlerini denetleniyor. 

Öte yandan Kurban Bayramı öncesi ilçe sınırlarında Ataşehir Belediyesi sorumluluğunda Ataşehir’de kurulan kurban pazarları ve kurban satış yerleri Zabıta, Veteriner ve Temizlik İşleri ekipleri tarafından kurban pazarları ve kurban satış yerleri denetleniyor. 

Ataşehir Belediyesi ilçe sınırlarında kurulan kurban satış ve kesim yerlerini açıkladığı paylaşımda, Zabıta ekiplerimiz, #KurbanBayramı öncesi ilçemizde 2022 yılı için belirlenen satış ve kesim yerlerinde denetimlerine devam ediyor.  Belirlenen adresler için linke tıklayabilirsiniz.” İfadelerine yer verdi.

ATAŞEHİR’DE KURULAN KURBAN PAZARLARI VE KURBAN SATIŞ YERLERİ:

İZİNSİZ KURBAN SATIŞ VE KESİMİNE CEZAİ İŞLEM UYARISI

Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sürdüren Ataşehir Belediyesi tarafından “#KurbanBayramı’nın ilçemizde huzur ve güven içinde geçirilmesi için tedbirler almayı sürdürüyoruz.” Şeklinde yapılan açıklamada, izinsiz kesimlerle ilgili; “Vatandaşlarımızın Dikkatine! İzinsiz kurban satış ve kesim yapanlar ile hijyen şartlarına uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanacaktır” uyarısı yapıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ