logo

DUMANKAYA, KELEŞOĞLU Ada Malikler ve Firma Yetkilileri Müdürlükte

DUMANKAYA, KELEŞOĞLU Ada Malikler ve Firma Yetkilileri Müdürlükte

fikirtepe_dumankaya - malikFikirtepe’de % 90 imza oranını geçen adalardaki imza atmayan malikler ve firma temsilcileri İstanbul Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Fikirtepe’de dönüşüm çalışmaları yapılan ve yüzde 90 imza oranını geçen adalardaki imza atmayan malikler ve firma temsilcileri ile İstanbul Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda bir araya geldi.

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda firma temsilcileri ve imza atmayan maliklerin sorunları dinlenerek karşılıklı anlaşmaları yönünde tavsiyelerde bulunuldu.

DUMANKAYA ve KELEŞOĞLU firmalarının imza atmayan malikleri avukatlarıyla İstanbul Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne geldiler. Her iki adada proje çalışmaları yürüten ve maliklerle anlaşama çalışmalarında %90’ı oranını yakalayan firmaların yetkilileri de Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gelerek karşılıklı olarak sorunlarını İl Müdürlüğü yetkililerine aktardılar. Sorunları dinleyen müdürlük yetkilileri, karşılıklı menfaatler korunarak projelerin önünün açılmasını sağlamak üzere taraflara anlaşmaları için tavsiyelerde bulundular.

Fikirtepede %90 üzeri maliklerle anlaşma yapan ve çok az bir azınlıkla anlaşma yapmayarak projenin önünü kapatan malikler İstanbul Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne çağrılıp firma yetkilileriyle yüzleştirilerek anlaşmaları sağlanmaya çalışılıyor. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü bu çalışmayla tıkanan projelerin önünü açmayı planlıyor. Bu amaçla bugüne kadar Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde 15 benzer toplantı düzenlendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ