logo

Çankırı Mv. Hüseyin Filiz ‘Mesajımızı Aldık’

Çankırı Mv. Hüseyin Filiz ‘Mesajımızı Aldık’

Genel Seçimi değerlendiren Ak Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz 81 ile nasip olmayan sanayi yatırımlarının yapıldığını söylediği Çankırı’ya %60.55 oyu az buldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Seçim sonrası ortaya çıkan tablo karşısında erken seçim beklediğini dile getiren Ak Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, yeni dönemdeki hedeflerinin Çankırı’ya getirecekleri 30 – 40 fabrika ile işsizliği sıfırlamak olduğunu, siyaset değil hizmet yaptıklarını söyledi.

Ak Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz Recep Kenan aracılığı ile İtvhaber.com’a seçim çalışmaları ve sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Çankırı’nın Sorunlarını Yakinen Biliyoruz”

7 Haziran genel seçiminde yaptıkları çalışmaları ile ilgili İtvhaber.com’a yaptığı açıklamalarda; “Bizim Çankırı’da yaptığımız seçim çalışmaları son derece aktifti, yoğundu. Zaten 24. Dönem de milletvekilliği yaptığımız, 40 senedir de Çankırı’da yaşadığımız için Çankırı’nın sorunlarını yakinen biliyorduk” dedi.

“81 İle Nasip Olmayan Sanayi Yatırımlarını Çankırı’ya…”

Çankırı’nın en önemli sorunları arasında gösterdiği göç konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Hüseyin Filiz; “Çankırı’nın tespit ettiğimiz en önemli eksiği göç vermemesi için sanayileşmesi gerekiyordu. Biz de bu yönde adımlarımızı attık. Ve 81 ile nasip olmayan sanayi yatırımlarını Çankırı’ya getirmeye başladık. Bunun örneği Japon lastik fabrikası. Japon lastik fabrikası Çankırı’ya geldi. Seri üretime başladı” şeklinde belirttiği 24. Dönemdeki Çankırı’nın sanayileşmesi yönündeki çalışmaların sonuçlarının görülmeye başlandığını kaydetti.

Filiz İstanbul’da “Çankırılıların Büyük İftar Buluşması”nda

Çankırı Vakfı ve ÇANDEF’in Topkapı 1453’te ortaklaşa düzenlediği “Çankırılıların Büyük İftar Buluşması” programı için İstanbul’a gelen Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz Recep Kenan aracılığı ile İtvhaber.com’a yaptığı gündem değerlendirmesinde seçmene sitem ederek; mesajı aldıklarını, çalışmalarında bunu dikkate alacaklarını kaydettiği şu açıklamalarla tamamladı:

Çankırı’da %60.55 Oy Oranı Çok Düşük!

Biz bu sürece baktığımızda, seçimde bu oy oranını alacağımızı hiç tahmin etmiyorduk. %60.55 oy oranını çok düşük bulduk Çankırı’da. Türkiye ortalamasına göre yüksek olabilir… Çankırı’ya göre düşük. Çünkü Çankırı’da yapılan yatırımların hakkı bu değil. Sadece 520 milyon dolar (1 Katirilyon TL) Japonlar getirdi. Daha birçok yatırımlar gelmeye başladı. Bir çalışmamız ve başarımız vardı. Karşılığı bu değildi.

cankiri_iftar (113)

Biz Mesajımızı Aldık

Demek ki genel siyasetin etkisiyle oya yansıyan düşüşün %4’ü – 5’i Çankırı’ya uğramış. Genel siyasetteki olumsuzluktan Çankırı’da nasibini almış. Biz mesajımızı aldık. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda Çankırılı seçmenin mesajını dikkate alıp tedbirlerimizi alacağız.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ