logo

İÇERENKÖY, KÜÇÜKBAKKALKÖY İMAR BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

İÇERENKÖY, KÜÇÜKBAKKALKÖY İMAR BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye hizmet binasında İçerenköy ve Küçükbakkalköy mahalleleri imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sosyal medya hesabında “İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantımıza katılımınızı bekliyoruz.” İfadeleriyle İçerenköy ve Küçükbakkalköy sakinlerini bilgilendirme toplantısına davet eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri Yakın Çevresi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı hakkında bilgi verilecek olan toplantı ile ilgili; “Ataşehir halkının en büyük sorunlarından biri olan imar sorunu engel olmaktan çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülerek kabul edilen ve onayı beklenen 1/ 5000 ölçekli İçerenköy, Küçükbakkalköy ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planıyla; İçerenköy Mahallesi’nde donatı alanında kalan yerlerin tamamında yapılaşma sorunu ortadan kalkıyor ve mahallemiz yeniden planlanıyor. Geriye ise en şeffaf planı doğrudan halkla yapmak kalıyor. Gelin hep birlikte bu planın detaylarını konuşalım…” ifadelerine yer verdi.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy mahalleleri sakinlerinin İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri Yakın Çevresi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı hakkında bilgilendirileceği toplantı Ataşehir Belediyesi Hizmet Binası 7. Katındaki Konferans Salonunda 05 Ocak Perşembe günü saat 18:00’da yapılacak.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri İmar Bilgilendirme Toplantısı:

Yer: Ataşehir Belediyesi Konferans Salonu 7. Kat
Tarih:  05 Ocak Perşembe 2017
Saat: 18:00

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ