logo

Kardeş Okullardan Ataşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Kardeş Okullardan Ataşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Almanya’dan Kardeş Kenti Monheim’den Amerikan Koleji ile yürütecekleri ortak proje için ülkemize gelen okul idarecileri Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’ı ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Almanya’dan Kardeş Kenti Monheim ile Kardeş Okul Projesi kapsamında yapılacak ortak çalışma kapsamında Amerikan Koleji yöneticileri ile görüşmelere yapmak üzere Ataşehir’e gelen Kardeş Kenti Monheim kenti okul idarecileri Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’ı ziyaret eden Kardeş Belediye Monheim kenti okul idarecileri ile Amerikan Koleji yöneticileri proje hakkında bilgi verdiler.

Geçtiğimiz günlerde Almanya’ya giderek kardeş kent Monheim’i ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, yapımına başlanan bölgedeki Müslümanların ibadetini yapacakları cami inşaatının temel atma törenine katılmıştı.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, kardeş okulların idarecileri ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkan yardımcılar Sadık Semih Kayhan, Hüseyin Hışman ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan da hazır bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ