logo

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ferhatpaşa’da!

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ferhatpaşa’da!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ferhatpaşa’nın merkezinde 20 dönümlük alanda yapımı devam eden parka Prof. Dr. Necmettin Erbakan adının verildiğini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Başkanı Battal İlgezdi, Ferhatpaşa’da 20 dönümlük alanda yapımı devam eden parka Prof. Dr. Necmettin Erbakan adının verildiğini açıklayarak, bilgilendirme toplantılarında Ataşehir halkına verdiği sözün arkasında durduğunu gösterdi.

Mustafa Kemal Mahallesinde yaptığımız parka Deniz Gezmiş adını verince itiraz edenlere, şikayet edenlere, “Biz ayrım yapmayız. Dil, din, ırk, mezhep ayrımı yok bizde, hangi siyasi görüşte olursa olsun Ataşehir halkı seviyor, istiyorsa onun da ismini veririz dedik.”diye konuşan, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; Ferhatpaşa’ya yapılan, yakında açılacak olan parka Prof. DR. Necmettin Erbakan adını verdiklerini açıkladı.

İşte O Haberimiz:

Necmettin Erbakan Ve Alpaslan Türkeş Adını Parklara Vereceğim

Biz Yazdık, Birçok Kuruluş Yansıttı

Başkan Battal İlgezdi’nin İNÖNÜ MAHALLESİ’nde yaptığı bilgilendirme toplantısında; “Yaptığım parklardan birine Deniz Gezmiş adını verdim. Şikayet edildim, etsinler. Vatandaştan talep geldi. K.Bakkalköy’de yapılan parka Alpaslan Türkeş adı verilsin dedi. Ferhatpaşa’da bir arsaya yapılan parka da Necmettin Erbakan adının verilmesini istedi. Yeni yapacaklarımızdan birine; Necmettin Erbakan bir başkasına Alpaslan Türkeş adını vereceğim.”diyerek, siyasi kimlikleri ne olursa olsun her kesimden sevilenlerin isimlerinin Ataşehir’de yaşatılacağı sözünü vermişti. Haberi Ataşehirweb.com, internetsonhaber.com internet portallarımızda duyurmuştuk. Bizim duyurduğumuz bu haber birçok yayın kuruluşu tarafından; “Türkeş ve Erbakan Ataşehir’de yaşatılacak”şeklinde kamuoyuna yansıtılmıştı.

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, Profesör Dr. Necmettin Erbakan parkı çalışmalar ile ilgili Recep Kenan aracılığı ile gazetemize; “Ferhatpaşa’da tespit ettiğimiz bir park alanı eksikliği vardı. Yeşil alanı olamayan mahallelerimizden biri olan Ferhatpaşa Mahallesi’nin ortasında, bütün yolların birleştiği merkez denilebilecek bir yerde, planda yeşil alan olan 20 dönümlük alana park yapımına başlandı. Bir ay önce başladığımız çalışmalarımızda yapısal tasarımlar bitme aşamasında. Yakında tamamlayıp halkın hizmetine sunacağız.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ferhatpaşa’da yapılan parka Profesör Dr. Necmettin Erbakan isminin verilmesi talimatını verdi. Ataşehir’e, Ferhatpaşa’ya yakışacak, hayat verecek çağdaş bir park alanı oluşturuyoruz.”bilgisini verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ