logo

Kara Kartal’da Sergen Yalçın Seyirci Önünde İmza Attı

Kara Kartal’da Sergen Yalçın Seyirci Önünde İmza Attı

Abdullah Avcı ile yollarını ayırmasının ardından futbol takımı başına gelen Sergen Yalçın, statta düzenlenen törenle 20 bini aşkın Beşiktaş seyircisi önünde sözleşme imzaladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Beşiktaş yönetimi, sözleşme yaptığı çiçeği burnunda Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın yanına tecrübeli Mircea Lucescu’yu Sportif Direktör olarak takımın başına getirileceği konuşuluyor.

Mali kriz nedeniyle yeni takviyelere imza attıramayan Beşiktaş’ta Siyah beyazlılar, Abdullah Avcı ile de yollarını ayırmıştı.

Beşiktaşlı yetkililerin Sergen Yalçın ile anlaşmasının ardından, siyah beyazlı efsaneye statta düzenlenen törenle rüya gibi bir karşılaşma yapıldı.

Beşiktaş, Vodafone Park’ta Sergen Yalçın için özel bir imza töreni düzenlerken, binlerce taraftar stadyumu doldurdu ve yeni hocasını meşalelerle, marşlarla karşıladı. Vodafone Park stadını dolduran seyirciyi selamlayan Beşiktaş alt yapısından yetişerek efsaneleşen futbol adamı Sergen Yalçın Kara Kartal seyircilerinin önünde sözleşmeye ima attı.

Beşiktaş alt yapısında yetişerek futbol kariyerine başlayan, Siyah Beyaz forması giyen, yurtdışında da futbol oynayan ve Türkiye’de Beşiktaş altyapısında da görev alan Sergen Yalçın, 2013-14 sezonundan itibaren profesyonel teknik direktörlük kariyerine başlamış ve Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor’u çalıştırmıştı.

Geçmişte Beşiktaş’ta da görev alan ve A Milli Futbol Takımımızı da çalıştıran Mircea Lucescu, Beşiktaş’ta gündemin 1 numaralı ismi oldu. Tecrübesiyle Sergen Yalçın’a yardım etmesi beklenilen futbol adamını siyah beyazlılar, Sportif Direktör olarak düşünüyor.

FUTBOLDA “ARA TRANSFER” DÖNEMİ SONA ERDİ

Öte yandan Futbolda “ara transfer” olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi, Türkiye’de sona erdi. Türkiye’de 4 Ocak’ta başlayan ve FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) süren ara transfer dönemi, saat 18.00 itibarıyla kapandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ