logo

SİNDEF Gençliği İzmirlilere Sesinizi Duyuyoruz Dedi !

SİNDEF Gençliği İzmirlilere Sesinizi Duyuyoruz Dedi !

SİNDEF Gençlik Kolları Cuma Günü İzmir ve çevresinde yaşanılan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede mağdur vatandaşlarımıza ihtiyaç malzemesi ulaştırdı.

Recep Kenan/itvhaber.com

SİNDEF Gençlik Kolları Başkanı Fatih KOCATAŞ ve ekibi 30 Ekim Cuma Günü İzmir ve çevresinde yaşanılan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede mağdur vatandaşlarımız için yardım kampanyası düzenledi.

2 gün gibi kısa sürede organize olan #Sindef Genclik Kolları 2 bin battaniye ve gıda kolilerinden oluşan bir tır dolusu Yardımı Bölgeye ulaştırmak için yola çıktı.

İzmir ve çevresinde yaşanılan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede mağdur vatandaşlarımız için SİNDEF tarafından İzmir’e gönderilen yardım tırı afet bölgesine ulaştı.

KAMPANYAYA KATKI VEREN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

İzmir Depremi mağdurları için düzenledikleri kampanyaya katkı veren hayırseverlere teşekkür eden SİNDEF Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kocataş, SİMDEF gençliği olarak İzmir’deki depremzede vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduklarını kaydederek, “İzmir Deprem bölgesi yardım organizasyonumuz kapsamında topladığımız battaniyelerimiz deprem bölgesine yola çıktı. 2 bin battaniye ve gıda kolilerimizle İzmir’de depremzedelerimizin yanındayız.” dedi.

2 BİN BATTANİYE VE GIDA KOLİLERİNDEN OLUŞAN YARDIM MALZEMELERİ İZMİR’DE

SİNDEF yöneticileri ile birlikte yola çıkan 2 bin battaniye ve gıda kolilerinden oluşan yardım malzemeleri İzmir’e ulaştırıldı ve ihtiyaç sahiplerine iletilmeküzere yardım dağıtımı organizasyonu ile görevli sosyal yardım ekiplerine teslim edildi.

SİNDEF GENCLİK AÇIKLAMASI

 Sinop SİNDEF Gençlik Kolları resmi hesabından kampanya ile ilgili yapılan açıklama;

Sinop Gençlikle Büyür Sindef Gençlikle Yürür !

İzmir Deprem bölgesi yardım organizasyonumuz kapsamında topladığımız battaniyelerimiz Deprem bölgesine yola çıktı.

 2000 battaniye ve gıda kolilerimizle İzmir’de depremzedelerimizin yanındayız. Bu duyarlığı sergileyen Genel başkanımız sn Hasan Dalkıran, yönetim kurulu üyelerimiz, Meclis başkanımız, Bölge başkanlarımız, Kadın kolları başkanımız, dernek başkanlarımız ve değerli hemşerilerimize teşekkür ederiz.

Allah hayrımızı kabul etsin.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ