logo

Kaftancıoğlu ve İmamoğlu CHP’li İlçe Belediye Başkanları İle Buluştu

Kaftancıoğlu ve İmamoğlu CHP’li İlçe Belediye Başkanları İle Buluştu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul’un CHP’li sosyal demokrat belediye başkanları ile bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi‘nin de aralarında olduğu belediye başkanları toplantısı ile ilgili, “İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu; İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarımız ile bir araya gelerek 16 milyon İstanbulluya yapılan ve yapılacak hizmetler konusunda değerlendirmede bulundu.” Açıklamasını yaptı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından yapılan açıklamada, “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarımız ile bir araya gelerek 16 milyon İstanbulluya yapılan ve yapılacak hizmetler konusunda değerlendirmelerde bulunduk.” İfadeleri yer aldı.

Toplantı ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “İl başkanımız Canan Kaftancıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarımızla yaptığımız toplantıda, hizmetlerimizi değerlendirip, ortak projelerimizi gözden geçirdik.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ