logo

Çevrimiçi Çocuk Kitap Kulübü Her Pazar Bir Kitap İşliyor

Çevrimiçi Çocuk Kitap Kulübü Her Pazar Bir Kitap İşliyor

Mart ayında da hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi Çevrimiçi Çocuk Kitap Kulübünde her hafta farklı bir kitap ele alınarak içerikleri üzerine konuşulacak.

Ataşehir Belediyesi Çevrimiçi Çocuk Kitap Kulübü Mart ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Mart ayının 4 Pazar günü, her hafta farklı bir kitap ele alınarak yapılacak çevrimiçi kulüpte Eğitimci – Yazar Özge DOĞAR, çocuklarla kitap içerikleri üzerine konuşacak ve sonrasında atölye gerçekleştirilecek.

Mart ayında ilk olarak Oscar Wilde’ın “Mutlu Prens” kitabıyla başlayacak atölyeler sırasıyla ilerleyen haftalarda Howard Pyle’ın “Robin Hood”, Christine Nöstlinger’in “Aklından Düşünceler Düşen Çocuk” ve Carlo Collodi’nin Pinokyo kitapları ile devam edecek. 

Her çocuğun en fazla 2 atölyeye katılma hakkı bulunan atölyeler Zoom programından çevrimiçi olarak yapılacak olup ders süresi 60 dakika ve kontenjan 15 kişi ile sınırlı olacak. Zoom oturum linkleri atölyeden 1 gün önce oluşturularak, Whatsapp grubu üzerinden iletilecek.

Ataşehir Belediyesi Çevrimiçi Çocuk Kitap Kulübü etkinliklerine katılmak isterseniz kayıt formundaki uyarıları dikkate alarak, formu eksiksiz doldurmalısınız.

Ayrıntılı bilgi almak için Ataşehir Belediyesi’nin (0216) 570 50 00 numaralı çağrı merkezinden 1672 dâhili numarayı arayabilirsiniz. Kayıt formuna ulaşmak için ise burayı tıklayabilirsiniz: https://forms.gle/8JXjNPNxZREEi6sP6

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ