logo

Ataşehir Kaymakamı Ertaş Başkanlığında Pazarlarda “Yoğunlaştırılmış Denetim”

Ataşehir Kaymakamı Ertaş Başkanlığında Pazarlarda “Yoğunlaştırılmış Denetim”

Ataşehir’de “tam kapanma” kurallarına uygun açılan semt pazarlarında İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında “Yoğunlaştırılmış Denetim” gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de “tam kapanma” sürecinde kapalı olan, Cumartesi günleri belirlenen kurallara uygun olarak açılmasına izin verilen semt pazarlarında İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında “Yoğunlaştırılmış Denetim” gerçekleştirildi.

Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Hışman ve Ekrem Köse ile ilçe daire amirlerinin katılımı ile gerçekleşen Cumartesi günleri açılan semt pazarlarında gerçekleştirilen “Yoğunlaştırılmış Denetime” zabıta ve polis ekipleri de eşlik etti.

“TÜM EKİPLERİMİZ İLE SAHADAYIZ: YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DENETİM”

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede belirlenen kurallara uygun olarak açılan Ataşehir semt pazarlarını denetleyen Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, “Salgının yayılmasını önlemek için alınan yeni tedbirler doğrultusunda tüm ekiplerimiz ile sahadayız. “Yoğunlaştırılmış Denetim” açıklamasını yaptı.

SEMT PAZARLARIMIZDA DENETİMLERE DEVAM

Ataşehir Belediyesi tarafından “Cumartesi günü açılan semt pazarlarımızda denetimlerimiz devam ediyor.” Paylaşımı yapıldı.

“İLÇEMİZDE KURULAN PAZARLARIMIZI DENETLEDİK”

Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Ekrem Köse, “Ataşehir Kaymakamımız İsmail Hakkı Ertaş ve Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte İlçemizde kurulan pazarlarımızı denetledik. Pazar esnafımıza hayırlı işler diledik.” Dedi.

“PAZAR YERLERİNDE ALINAN TEDBİRLERİ İNCELEDİ”

Semt pazarlarının denetimleri ile ilgili Ataşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Kaymakamımız İsmail Hakkı ERTAŞ, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin HİŞMAN, Emniyet ve Zabıta ekipleri ile birlikte pazar esnafını ziyaret ederek pazar yerlerinde alınan tedbirleri inceledi.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ