logo

Ataşehir Belediye Meclisi’nden Kastamonu Araç İlçesi ‘Kardeş Belediye’ Kararı

Ataşehir Belediye Meclisi’nden Kastamonu Araç İlçesi ‘Kardeş Belediye’ Kararı

Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında görüşülen, Ataşehir Belediyesi ile Kastamonu’nun ilçesi Araç Belediyesi ile kardeş belediye kararı oy birliği ile kabul edildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Kudret Arslan ve Belediye Meclisi Divan Üyesi Arif Kuşçu’nun teklifi ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi onayı ile meclis gündemine alınan  Kastamonu Araç Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi arasında “Kardeş Kent” bağı teklifi Ataşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Kastamonu Araç Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi arasında Kardeş Kent ilişkisi kurulmasına ilişkin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 01.07.2021 tarihli ve E.2021-697 sayılı teklifi ve Hukuk Komisyonunun 07.07.2021 tarihli ve 49 sayılı raporu Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

KUDRET ARSLAN: KARDEŞ BELEDİYE TEKLİFİNİN GEÇMESİ ÇABA SARF ETTİK

Kastamonu Araç Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi arasında Kardeş Kent ilişkisi kurulmasına ilişkin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün teklifinin hazırlanması ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin onayının alınması ile ilgili çalışmaların kendileri tarafından yürütüldüğünü kaydeden Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Kudret Arslan, Divan Katip Üyesi Arif Kuşçu ile birlikte Meclisteki diğer partili üyeler ile görüşerek kararın oy birliği ile gündeme aldırdıkları teklif ile geçmesi çaba sarf ettikleri teklifin oy birliği ile kabul edildiğinin altını çizdi.

KARDEŞ BELEDİYE KARARI MECLİS’TE KABUL EDİLDİ

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya’nin Kardeş Belediye ilişkisi için görüştüklerini kendisinin de görüşme için vesile olduğunu vurgulayan Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Kudret Arslan, katıkları ile Ataşehir Belediyesi ile Araç Belediyesi arasındaki Kardeş Belediye kararının Meclis’te oy birliğiyle ile kabul edildiğini aktardı.

ARAÇ’TAN BAŞKAN BATTAL İLGEZDİ, MECLİS BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

“Kardeş Belediye” kararı ile ilgili açıklama yapan Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya “Araç ve Ataşehir ilçelerimizi el ele, kardeşçe başarılara imza atacağına inanıyor; kararın her iki ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Belediye Meclis Başkanı Kudret Arslan ile CHP, Ak Parti, İyi Parti ve MHP Meclis Grubu üyelerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ