logo

Sezon Başındaki Etkinlikle Galatasaray Kadın Futbol Takımı Tanıtıldı

Sezon Başındaki Etkinlikle Galatasaray Kadın Futbol Takımı Tanıtıldı

Galatasaray Spor Kulübü’nün ve erkek futbol takımının temelinin atıldığı Galatasaray Lisesi’ndeki organizasyonla Galatasaray Kadın Futbol Takımı tanıtımı yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye futbolunun önde gelen kulüplerinin kadın futbolu şubesi kurma kararı ile birlikte büyüyen kadın futbolu heyecanına Kadın Futbol Takımı kurarak lige katılma kararı alan Galatasaray Spor Kulübü de katkı veriyor.

Galatasaray Spor Kulübü’nün ve erkek futbol takımının temelinin atıldığı Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilen organizasyonla Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Galatasaray Lisesi Genç Kız Futbol Takımı ile dostluk maçı yaptı.

Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen lansmana Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, İkinci Başkan Polat Bengiserp, Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Köksal Ünlü, Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, Yönetim Kurulu Üyeleri, Başak Karaca, Işıtan Gün, Reha Keskin, Abdulvahap Tanrıverdi, Polat Kalafatoğlu, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Galatasaray Lisesi Müdürü Prof. Dr. Murat Develioğlu, Kadın Basketbol Takımımızın Genel Direktörü Zeynepgül Ene Onay ve camiamızın ileri gelen isimleri katıldı. 

Başkan Burak Elmas lansman öncesi Galatasaray Spor Kulübü’nün kurulma kararının alındığı 12 F sınıfına, Galatasaray Lisesi Müdürü Murat Develioğlu ile birlikte geldi ve kadın futbol takımı kuruluş metnini imzaladı.

Başkan Burak Elmas konuşmasında, “Saygıdeğer Galatasaraylılar. Bugün bizim için çok özel bir gün. Ali Sami Bey ve arkadaşlarının bu ocakta kurarak dünyaya açtıkları Galatasaray Spor Kulübü adına büyük bir hamle daha yapıyoruz. Galatasaray Kadın Futbol Takımımızı kuruyoruz. Bu işte emeği geçen başta yönetim kurulu arkadaşlarım olmak üzere, Nurcan hocaya da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Onlar da Türk olmayan takımları yenmek adına bu yolculuğa çıkıyorlar. Tüm camiamıza hayırlı olsun. Bugün bizim için çok gururlu bir gün. Yuvamıza hoş geldiniz.” ifadelerini kullandı. 

Galatasaray Kadın Futbol Takımı ve Galatasaray Lisesi Genç Kız Takımı arasındaki karşılaşmanın santrasını sembolik olarak Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Başak Karaca, Galatasaray Dijital A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hande Ocak Başev ve Galatasaray Lisesi Müdürü Murat Develioğlu’nun kızı Duru Develioğlu gerçekleştirdi.

Galatasaray Kadın Futbol Takımı İdari ve Teknik Kadro

Teknik Direktör: Nurcan Çelik, Sportif Direktör: Vahit Mert, Atletik Performans Antrenörü: Alper Çıkıkçı, Kaleci Antrenörü: Yunus Ulucan.

Galatasaray Kadın Futbol Takımı Kadrosu

Kaleci: Ceren Yağcı, Evin Dinçer, Fadime Kurnaz

Defans: Cemre Kara, Nurşin Akurt, Ceyda Karagözoğlu, İlayda Gündoğdu, Yaren Çetin, İlayda Uğur, İsmigül Yalçıner

Orta Saha: Melin Ateş, Gözde Gül, Serpil Özer, Elif Kesgin, Buse Çolak, Gülhanım Doğan, Zeynep Ece Güneş

Forvet: Duru Gezer, Elanur Laçin

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ