logo

AÇEV ve ATABARDER İşbirliğiyle Anne Buluşmaları Gerçekleşti

AÇEV ve ATABARDER İşbirliğiyle Anne Buluşmaları Gerçekleşti

AÇEV tarafından çocuk gelişimini desteklemek amacıyla geliştirilen Anne Buluşmaları uygulaması, ATABARDER Eğitim koordinatörü Nihan Baykal Erol’un destekleriyle gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ATABARDER işbirliğiyle çevrimiçi AÇEV Anne Buluşmaları düzenlenendi.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından çocuk gelişimini desteklemek amacıyla geliştirilen Anne Buluşmaları uygulaması, ATABARDER işbirliğiyle 20 Kasım 2020’de online olarak başladı. ATABARDER işbirliğiyle çevrimiçi düzenlenen AÇEV Anne Buluşmaları 18 Şubat 2021 ‘de son buldu.

AÇEV gönüllü eğitimcisi Gülsev Sertoğlu rehberliğinde ve ATABARDER Eğitim koordinatörü Nihan Baykal Erol’un destekleriyle gerçekleştirilen AÇEV Anne Buluşmaları uygulaması 7 annenin katılımıyla tamamlandı.

Anne Buluşmaları, annelerin pandemi koşullarında da çocuklarının iyi olma hâlini desteklemeleri için geliştirilen, onları çocuk gelişimi konusunda bilgilendirmek, çocuklarıyla iletişimlerini güçlendirmek ve annelere yönelik olumsuz disiplin yöntemlerini azaltmalarını sağlamayı hedefleyen bir uygulamadır.

3-6 yaş yaş çocuğu olan annelerin katıldığı AÇEV Anne Buluşmaları uygulaması, evlere gönderilen ve içinde çocuğun gelişimini destekleyecek materyaller ile ebeveynlik becerisini destekleyecek bilgilerin olduğu bir paket üzerinden her hafta Perşembe günleri anneler ile 2 saat online (Çevrimiçi) ve ücretsiz olarak bu eğitim gerçekleştirildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ