logo

Adıyamanlılar Derneği Merkezi Siyasilerin Yoğun Katılımıyla Açıldı

Adıyamanlılar Derneği Merkezi Siyasilerin Yoğun Katılımıyla Açıldı

İstanbul Adıyamanlılar Derneği merkezinin açılışını Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ile başkan ve meclis üyesi aday adaylarının katılımı ile açıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Merkezi Kayışdağı Mahallesinde bulanan İstanbul Adıyamanlılar Derneği merkezi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katılımı ile açıldı.

İstanbul Adıyamanlılar Derneği merkezinin açılışına siyasiler yoğun ilgi gösterdi.

Açılışta konuşan Battal İlgezdi, “Kayışdağı Mahallemizdeki Adıyaman Derneği’nin açılışına katıldım. Anadolu zenginliklerinin iç içe hoşgörü ile yaşandığı Ataşehirimize hayırlı uğurlu olsun. Dernek Başkanı Medet Öcal ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Siyasileri yoğun ilgi gösterdiği İstanbul Adıyamanlılar Derneği’nin Kayışdağı’ndaki merkezinin açılışına Ataşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem aday adayı Battal İlgezdi ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, CHP ve Ak Parti belediye başkan aday adayları, Belediye Meclis üyeleri aday adaylarının da aralarında olduğu çok sayıda siyasi, iş insanları ve Ataşehirliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ