logo

Ahmet Özcan, ‘Kimse İthamlarla Bizleri Karalamaya Çalışmasın’

Ahmet Özcan, ‘Kimse İthamlarla Bizleri Karalamaya Çalışmasın’

Taşıma seçmen iddialarına yanıt veren Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan: Ataşehir’e taşınan seçmen varsa bunları sildirelim. Kimse ithamlarla bizleri karalamaya çalışmasın.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın yaptığı basın toplantısında; Ataşehir’e çevre ilçelerden yoğun bir seçmen kitlesinin kaydırıldığı iddiasına Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan dan yanıt geldi.

KİMSE BİR TAKIM İTHAMLARLA BİZLERİ KARALAMAYA ÇALIŞMASIN

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni’nde konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın Ataşehir’e seçmen taşınıyor iddialarına yanıt olarak, “Ben buradan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı olarak açık çek veriyorum. Hakkı bey, elinizdeki bilgileri, belgeleri, doneleri bizlere verin, bizde size verelim. Gelin el birliğiyle, hep birlikte Ataşehir’e taşınan seçmen varsa bunları sildirelim. Kimse bir takım ithamlarla bizleri karalamaya çalışmasın. Bizim Partimizin adında Adalet vardır.  Biz her şeyin adil bir şekilde ve eşit şartlarda olmasını isteriz.” ifadelerini kullandı.

EL BİRLİĞİYLE ATAŞEHİR’DE TAŞINAN SEÇMEN VARSA BUNLARI SİLDİRELİM

İçerenköy Sahasında düzenledikleri sünnet şöleninde CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın iddialarına yanıt veren Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, polemiklere girmek isteyen birisi olmadığını, uzlaşmacı tavrı olduğunu kaydederek; “CHP Ataşehir İlçe Başkanı Sayın Hakkı Altınkaynak’ın yapmış olduğu basın toplantısında ve bugün gerçekleştirmiş oldukları programda bir takım söylemleri oldu. Öncelikle basın toplantısında Hakkı Bey şöyle bir ithamda bulundu.  Ataşehir’de taşıma ve yığma seçmen olduğunu dile getirdi. Bizde aynı dertten mustaribiz.   Ben buradan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı olarak açık çek veriyorum.  Hakkı bey, elinizdeki bilgileri, belgeleri, doneleri bizlere verin, bizde size verelim. Gelin el birliğiyle, hep birlikte Ataşehir’de taşınan seçmen varsa bunları sildirelim” dedi.

BİZİM PARTİMİZİN ADINDA ADALET VARDIR

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, seçmen taşındığı yönündeki iddiaları yanıtını, “Kimse bir takım ithamlarla bizleri karalamaya çalışmasın. Bizim Partimizin adında Adalet vardır.  Biz her şeyin adil bir şekilde ve eşit şartlarda olmasını isteriz.  O nedenle de adaleti tecelli ettirmek için böyle bir çalışma noktasında Hakkı başkana ben buradan söz veriyorum, bu konuda birlikte çalışacağız, birlikte de inşallah bu sorunu çözeceğiz diye düşünüyorum,  onlardan bize bir talep gelirse” ifadeleri ile sürdürdü.

AK PARTİNİN BİR HİKAYESİ VAR. TEMELİNDE MİLLET VAR

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın iktidara ve partilerine yönelik eleştirilerini de yanıtlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, Ak Parti’yi milletin kurduğunu, partilerinin temelinde milletin olduğunu kaydettiği konuşmasında; “Bugün Hakkı Başkanın yaptığı konuşmada Ak Parti iktidarında Türkiye’de yapılan çalışmaların ülkeyi nereye getirdiğini kendi muhalefet partisi dilleriyle söylemeye çalıştı. Eğitimin dinselleştiğini,  insanların kışkırtıldığını, eğitimin bölündüğünü ve kutuplaşmanın olduğunu vs. vs. vs. Değerli dostlar, Ak Partiyi 2001 yılında millet kurmuştur. Bu partinin temelinde millet vardır. Milletin sesine kulak veren, bu milletin evladı Recep Tayyip Erdoğan iki binde milleti ile beraber Adalet ve kalkınma Partisini kurmuş ilk seçimde iktidara taşımış ve o günden bugüne kadarda Ak Partiyi ve Tayyip Erdoğan’ı iktidarda tutmasını da bilmiştir. Ak Partinin bir hikâyesi var. Bizim hikâyemizde zorbalık, yasaklar yok. Bizim hikâyemizde özgürlük var.  Bizim hikâyemizde başörtüsü zulmü yok.  Bizim hikâyemizde herkesin gönül rahatlığıyla istediği kıyafetle üniversiteye gitmesi var. Biz her zamanda, her durumda milleti ve sandığı gösterdik. Çok şükür ki biz millet dedikçe, bu milletin bizlere olan güvenini her durumda ortaya koymuştur” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ