logo

Ak Parti Adayı Mustafa Naim Yağcı Ataşehir İçin Projelerini Açıklayacak

Ak Parti Adayı Mustafa Naim Yağcı Ataşehir İçin Projelerini Açıklayacak

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, proje lansmanı ile Ataşehir için hazırladığı vizyoner projelerini tanıtacak.

“Ataşehir Sizin!” sloganıyla yola çıkan Av. Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir’in 17 mahallesine eşit ve adil hizmet götürme sözüyle projelerini kamuoyu ile paylaşacak.

Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı Ataşehir İçin Projelerini Açıklayacak.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, 3 Mart Pazar günü saat 14.00’te Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Hotel’de gerçekleştireceği proje lansmanı ile Ataşehir için hazırladığı vizyoner projelerini tanıtacağını duyurdu.

Lansman Detayları:

Tarih: 3 Mart 2024 Pazar

Saat: 14.00

Yer: Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Hotel

Av. Mustafa Naim Yağcı’nın lansmanında tanıtacağı projeler, Ataşehir’in sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Projelerin güçlü bir ekip tarafından, her yaştan ve her kesimden Ataşehirliye hitap edecek şekilde tasarlandığını belirten Sn. Yağcı, tüm Ataşehirlileri bu önemli güne katılmaya davet ediyor.

Yağcı, “Ataşehir’in 17 mahallesine eşit hizmeti getireceğimiz, Ataşehir’i hak ettiği değere ulaştıracak projelerimiz hazır.

Ataşehir’in yarınları için hep birlikte adım atmak adına bu önemli günde sizleri de aramızda görmeyi çok isterim” diyor.

Paylaşın:
Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ