logo

Ak Parti Ataşehir Adayı Naim Yağcı Basın Temsilcileriyle Buluştu

Ak Parti Ataşehir Adayı Naim Yağcı Basın Temsilcileriyle Buluştu

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı adaylığının açıklaması sonrasında yerel gazeteciler ile buluşarak adaylık sürecini değerlendirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Estitüsü’nde bir araya geldiği yerel gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av.Mustafa Naim Yağcı’nın basın temsilcileri ile buluşmasına; Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, SKM Başkanı Serdar Orhan, Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak, Gençlik Kolları başkanı Hakan Koşar ve Medya Tanıtım sorumlusu İlçe Başkan Yardımcısı Hakkı Topçu eşlik ettiler.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av.Mustafa Naim Yağcı, göreve geldiğinde Ataşehir’de çeşitli ortamlardaki eleştirilerinde dile getirdiği gençliğe yönelik tesis eksikliğini giderecek çalışmaları yapacaklarını söyledi.

“UZAKTAN KUMANDA İLE BELEDİYECİLİK OLMAZ”

Basın tensilcileri ile bir araya geldiği toplantıda belediye başkanına yönelik eleştirileri girmek istemediğini kaydeden Naim Yağcı, ancak Ataşehir belediye başkanının büyük şehirde işlerini takip etmediği eleştirisini dile getirmeden duramayacağını vurguladı ve “uzaktan kumanda ile belediyecilik olmaz” dedi.

ADAY NETLEŞİNCE BASINLA BİR ARAYA GELDİK

Meclis Grup Başkanvekileri Mustafa Naim Yağcı’nın Ataşehir belediye başkan adayı gösterileceğini kaydeden Ak Parti Ataşehir ilçe Başkanı Burak Çiftçi basın toplantısında adaylarının belli olmadığını söylediğini, adayı belli olunca, isim netleşince basınla bir araya geleceklerini söylediğini hatırlattı.

İMAR PLANLARININ HAYATA GEÇİRİLMESİ GEREKİYOR

“Aşık Veysel ve Mustafa Kemal planları kaldı inşallah onu da bu ay görüşerek çözüme kavuşmasını diliyorum.” Diye konuşan Naim Yağcı, imar sorununun zaman geçirmeye tahammülü olmadığını,  çözümün hemen bulunması ve imar planlarının hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

BURAK ÇİFTÇİ, 31 MART’TA 2 KUTLAMAYI BİRDEN YAPMAK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Ataşehir’de teşkilattan bir aday olduğunu, teşkilatın ve ilçe yönetiminin kendisini sevdiğini, yönetim olarak mutlu olduklarını kaydeden Burak Çiftçi, 31 Mart’ta 2 kutlamayı birden yapmak istediklerini, ilçe teşkilatı olarak durmaksızın, yorulmaksızın; kadın kolları gençlik kolları ve ana kademeyle birlikte çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

NAİM YAĞCI’DAN ADAYLIK SÜRECİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Adaylığının açıklanması sonrası başının karşısına çıkan AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ADAYLIK DUYGULARINI GAZETECİLER ARACILIĞIYLA KAMUOYUYLA PAYLAŞTI

Belediye başkan adaylığının açıklanması ile birlikte ilçe başkanlığı önünde partilerle bir araya geldiğini ifade eden Naim Yağacı, Ataşehir’deki coşkulu buluşmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek, adaylık duygularını gazeteciler aracılığıyla kamuoyuyla paylaştığını ifade etti.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Aday adaylık başvurusu sonrası basın temsilcileri ile bir araya geldiğini hatırlatan Naim Yağcı, adaylığının açıklandığı zaman da basın temsilcileri ile bir araya gelineceğini söylediğini hatırlatarak; 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.

ATAŞEHİR İÇİN ADAY OLDUK HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Haliç Kongre Merkezi’nde İstanbul’un 39 ilçe belediye başkan adayını açıklarken kendisinin de adaylığını açıkladığını söyleyen Naim Yağcı, basın temsilcilerine yaptığı açıklamada, “Tabii ki Ataşehir için aday olduk. Hepimiz için Ataşehir için hayırlı olsun. AK Parti Ataşehir teşkilatlarımıza hayırlı olsun. Ataşehirli komşularımız ve ülkemiz içinde hayırlı olmasını diliyorum. Yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Şu anda Kaptan Köşkü’nde bulunan başkanlarımız, beraber çalıştığımız arkadaşlarımızla çalışmalara başlıyoruz.” Dedi.

KURULDUĞU GÜNDEN BERİ ATAŞEHİR’DE SİYASETİN İÇİNDEYİM

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı, açıklamasında, “Kurulduğu günden beri Ataşehir’de siyasetin içindeyim. Mutluluklarını, hüzünlerini paylaştığımız bu şehirde siyasetin içerisinde bulunduk. İlçe Başkanlığı, meclis üyeliği grup başkan vekilliği, ilçe yönetimi ile birlikte çeşitli görevlerde bulundum. Bu birikim ve tecrübe üzerine Ataşehir’deki emeğimizi de değerlendirilmesi neticesinde bu karar ortaya çıktı.” İfadelerine yer verdi.

11 ARKADAŞIMIZLA ADAYMIŞ GİBİ 31 MART AKŞAMINA KADAR BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Ataşehir’de 11 aday aday adayının birlikte çalışacağına inandığını ifade eden Naim Yağcı, “Ataşehir’de benimle beraber 11 arkadaşımız aday adayı oldu. Onların da Ataşehir ile ilgili çok güzel hayalleri projeleri olduğunu biliyorum. Ben sizlerin aracınızla bütün aday adayı kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum. Her bir aday adayının benimle beraber, adaymış gibi; 31 Mart akşamına kadar birlikte çalışacağımıza inanıyoruz.” Diye konuştu.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı, bir araya geldiği www.itvhaber.com u temsilen Recep Kenan’ın aralarında olduğu yerel gazetecilere yaptığı açıklamasında şu ayrıntılara yer verdi

ATAŞEHİR’E GELİŞİMİZ GÖNÜLDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE COŞKUYA DÖNÜŞTÜ

“Rabbim nasip etti, Cumhurbaşkanımız takdir etti, artık Ataşehir belediye başkanı adayıyız. Dün akşam itibarıyla çalışmalarımızda başladık. Ataşehir’e gelişimiz, ilçede bekleyen gönüldaşlarımızla birlikte coşkuya dönüştü. Karşılama ile bizleri bağırlarına bastılar.”

ŞEHRİMİZE HİZMET ETME ADINA İRADE ORTAYA KOYDUK

“İrade ortaya koydum, bir yolculuğa çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız bize bu görevi tevdi etti. 30 yılı aşkın yaşamımızda dostluklar kurduğumuz, işimizi kurduğumuz, çevremizin oluştuğu, evlatlarımızı yetiştirdiğimiz şehrimize hizmet etme adına irade ortaya koyduk. Ataşehirimizde gördüğümüz eksiklikleri evimizdeki eksiklikler gibi, istek ve arzu ile telafi etmek, gücümüz nispetinde gidererek Ataşehirlimizin mutluluğunu görmeyi istiyoruz. Bu motivasyonla yola çıktık.”

ATAŞEHİRİMİZ 4 İLÇEDEN GELE 17 MAHALLELİ YENİ BİR ŞEHİR

“Ataşehirimiz; 2008 yılında kurulmuş Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, Maltepe’den oluşan 17 mahallenin olduğu yeni bir şehir. Ataşehir’i oluşturan mahalleler geldikleri ilçelerin ücra köşesinden, merkezden uzak, hizmetten uzak bölgeler. Belediyecilik ve kamu hizmetleri ile yakın temas özlemini duyan mahallelerden oluşan bir şehir.”

ATAŞEHİRLİLİĞİ OLUŞTURACAK BİR ÇALIŞMA GÖREMEDİK

“2009’da şu anki belediye yönetimi belediyeyi kazanmış oldu seçimi kazanmış oldu. 3 dönemdir aynı yönetim tarafından idare ediliyor. Kuruluşundan bugüne Ataşehirli vatandaşlarımızın kronik olarak gördüğü soorunlar aynı şekli ile devam ediyor. Buradan bu işin takibinin yapılmadığı söylenemez. Asgari belediyecilik hizmetleri topluma karşı gerçekleştirilmiş oldu. Ancak farklılık ortaya koyacak, insanların yaşam  kalitesini artıracak, Ataşehir’i tam bir şehir boyutuna getirecek, Ataşehirliliği oluşturacak bir çalışma göremedik.”

ATAŞEHİRİMİZİ GELECEĞE TAŞIMA GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

“2024 itibarıyla diyoruz ki; bugün yola çıkmış gibi, Ataşehir’in çözüm bekleyen bütün problemlerine hızlı bir şekilde el atarak, kısa sürede çözüme kavuşturmak için gayret göstereceğiz. Ataşehir’de gençlerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımız, özel durumu olan insanlarımızın beklentisini çözüme kavuşturacak bir belediyecilik anlayışıyla çalışacağız. Ataşehirimizi geleceğe taşıma gayreti içerisinde olacağız.”

ATAŞEHİR İMAR, DÖNÜŞÜM VE ULAŞIM SORUNLARI OLAN ŞEHİR

“Ataşehir imar, dönüşüm ve ulaşım ile ilgili sorunları olan bir şehir. Bunlar hepimizin bildiği ve takip ettiği konular. Bunlardan bağımsız olarak Ataşehirimizin, gençliğimizin kendilerini ifade edebileceği salonlar bugüne kadar olmadı. Sportif faaliyet alanlarımız, tesislerimiz, gençlik merkezlerimiz olmadı. Ataşehir’de vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yaşayabileceği bir şehir oluşturacağız.”

DÜN İTİBARIYLA TEKRAR YENİ BİR YOLCULUĞA ÇIKTIK

“Ataşehirlimizin huzuruna çıktık. 15 yıldır Ataşehirimizi, 30 yıldır da komşularımızı yakından tanıyoruz. Ataşehirliler bizi biliyor, birbirimizi anlayabiliyoruz. Dün itibarıyla tekrar yeni bir yolculuğa çıktık. Ataşehir’deki ve bizdeki bu heyecanı buluşturduğumuzda, 31 Mart seçimleri sonrasında Ataşehir Belediyesi karşılık bulmuş olacak. Yerimizi ‘Türkiye Yüzyıl’ı şehirlerimiz arasında, adı gibi medeniyet, kültür, eğitim, sosyal ve çevreci bir şehir oluşturmuş olacağız.”

BİRLİKTE SEÇİMLERİ ATAŞEHİR’DE SONUÇLANDIRMIŞ OLACAĞIZ

“Biz bu yolculuğa sadece aday olarak değil; yola çıktığımız ilçe teşkilatıyla, Cumhur ittifakı bileşenleri ile meclis üyeleri listemizle ve Ataşehirli komşularımızla çalışmaya devam ederek seçimleri Ataşehir’de sonuçlandırmış olacağız.”

ATAŞEHİRLİ OLARAK VEREBİLECEĞİM HİZMET İÇİN OY İSTİYORUM

“Ataşehir genç şehir, olarak da genç nüfus olarak da genç… Bizim projemiz, hayalimiz Ataşehir. Kuruluşundan bu gene önemli hizmetler vermiş, ülkemizi bugüne getirmiş mensubu olmaktan gurur duyduğum siyasi partinin adıyla seçime gireceğiz. Ama bütün Ataşehir’in adayı olacağız. Ben Ataşehir’in belediye başkanlığına adayım. Siyasi kimliğime değil bir Ataşehirli olarak verebileceğim hizmet için oy istiyorum.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ