logo

Ak Parti Ataşehir Adayı Yağcı, Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı Yaptı

Ak Parti Ataşehir Adayı Yağcı, Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı Yaptı

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir için hazırladığı projelerin lansmanı ile meclis üyesi adaylarının tanıtımını yaptı.

Recep Kenan / itvhaber.com

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, proje lansmanı ile Ataşehir için hazırladığı vizyoner projelerini açıkladı.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, 31 Mart yerel seçim vaadlerini içeren 5 yıllık dönem için hazırladığı projelerin lansmanı ile Ataşehir için hazırladığı vizyoner projelerini açıkladı.

Ataşehir Belediye başkanlığı için “Ataşehir Sizin!” sloganıyla yola çıkan Ataşehir Başkan adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir’in 17 mahallesine eşit ve adil hizmet götürme sözü vererek, başkanlık dönemi projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Projelerini açıklayan AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, 31 Mart yerel seçimi sonrası oluşacak olası meclis üyelerinin seçileceği adayların tanıtımı yapıldı.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı başkanlığında proje lansmanı ve aday tanıtım toplantısı Ak Parti Milletvekili İsmail Erdem,  Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmed Emin Özkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Burak Çifci, Ak Parti Ataşehir İlçe ve mahalle teşkilat yönetcileri, partililer ve Ataşehirlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ak Parti Ataşehir Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı ile ilgili açıklama yapan AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, açıklamasında “Proje tanıtım programımızda salona sığmayan coşku ve heyecan, Ataşehirimizin umut dolu yarınlara hazır olduğunu haykırdı adeta. Birlik ve beraberliğimizin Ataşehir’i layık olduğu yüksek değerlere ulaştırmada ne kadar büyük bir güç kaynağı olduğunu bugün bir kez daha gösterdiğiniz için sizlere derin teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün, Ataşehir’in hak ettiği değeri göreceği yeni bir dönemin müjdecisiydi.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ