logo

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına Meclisten Atama

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına Meclisten Atama

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Av.Ahmet Özcan’ın istifrası ile boşalan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına atama yapıldı. Yeni Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Mehmed Emin Özkaya oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İl Başkanlığına yapılan atama Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak tarafından sosyal medya hesabından şu ifadeler ile duyuruldu:

“Mevcut İlçe Başkanımızın istifasıyla boşalan Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine, Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Mehmed Emin Özkaya kardeşimiz atanmıştır. Hayırlı Olsun.”

Edinilen bilgiye göre atama, isimleri geçen Ahmet Ayhan Kayaoğlu, Sinan Ayrancı ve Mehmed Emin Özkaya arasından gerçekleşti.

MEHMED EMİN ÖZKAYA KİMDİR?

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı olarak atanan Mehmed Emin Özkaya Sinop Ayancık asıllı 1982 İstanbul doğumludur. Orta öğrenimini Kadıköy İmam Hatip’te, üniversite eğitimini ise Sakarya ve Anadolu üniversiteleri İşletme Bölümlerinde tamamladı.

Ak Parti teşkilatında gençlik kollarından başlayarak 2008 yılından bu yana çeşitli kademelerde görev aldı. 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den Ataşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Halen meclis üyeliği devam ediyor.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜRGEV) Mütevelli Heyeti Üyesi de olan Mehmed Emin Özkaya orta derece Arapça ve İngilizce biliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ