logo

Ak Parti Ataşehir SKM Başkanlığına Atanan İsim Açıklandı

Ak Parti Ataşehir SKM Başkanlığına Atanan İsim Açıklandı

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarında önemli yer tutacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlığına atanan isim açıklandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yeni yıl ile birlikte geri sayım başlayan 31 Mart 2024 Yerel Seçim takvimi 1 Ocak itibarı ile işlemeye başladı.

1 Ocak itibarı ile işlemeye başladı 31 Mart 2024 Yerel Seçim takvimi kapsamında siyasi partilerde de seçim hazırlıkları hız kazandı.

Bir yandan aday belirleme çalışmalarını sürdüren siyasi partiler, diğer yandan da seçim çalışmalarını yürütecek yönetim ve ekiplerini oluşturuyor. Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarında önemli yer tutacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanı atandı.

Yapılan açıklamaya göre Ak Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi (Ak Parti Ataşehir SKM) başkanı olarak Serdar Orhan atandı.

Ak Parti Ataşehir ilçe başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “2024 yerel seçimler sürecimizde ATAŞEHİR Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanı olarak Sn. Serdar ORHAN atanmıştır.” İfadeleri, yer aldı.

AK PARTİ ATAŞEHİR SKM BAŞKANI SERDAR ORHAN KİMDİR

İlim ve Fazilet Vakfı Okullarında İlkokul, Ortaokul ve Lise  eğitimine tamamlayan Serdar ORHAN,Üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Uluslarası Lojistik ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı.

1990 İstanbul doğumlu olup aslen Trabzonludur. Ailesine bağlı grup şirketlerinde Uluslararası Pazarlama ve Uluslararası Finans departmanlarını yönetmektedir.

İyi derecede İngilizce eğitimine sahip olan Orhan, 2010 yılında AK Parti Ataşehir ilçe başkanlığı İçerenköy Mahalle Gençlik kolları başkanı olarak göreve başladı.2011-2014 yılları arasında AK Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014 Yılında ayrıca AK Parti Istanbul İl Başkanlığı  İl gençlik kolları Teşkilat komisyon üyeliği görevinde bulundu.2014-2016 yılları arası AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

2016-2018 yılları Arasında TÜGVA Teşkilat Başkan Yardımcılığı,2018-2019 yılları arasında TÜGVA Spor Koordinatörlüğü başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2019-2021 yılları arasında AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanlığı görevinde bulundu.2019 Yerel Seçimlerinde Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevini tamamladı.

Serdar ORHAN çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında da görev yapmaktadır.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Burak Çifci SKM Atama Açıklaması:

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ