logo

Ak Parti Ataşehir Teşkilatı Partililerle Bayramlaştı

Ak Parti Ataşehir Teşkilatı Partililerle Bayramlaştı

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle bayramın 1. Gününde İlçe merkezi önünde düzenlenen törenle yöneticiler ve partililer bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ramazan bayramı kapsamında düzenlenen bayramlaşma törenlerinin ilki. Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Ak Parti Ataşehir Teşkilatı Ramazan Bayramının 1. Günü ilçe binası önünde toplanan partililerle bayramlaştı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün katılımı ile gerçekleşen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı bayramlaşma törenine, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya ve  Ak Parti milletvekilleri Erol Kaya, Ravza Kavakçı Kan ile birlikte; Ataşehir’den sorumlu il yöneticisi İrem Selay Atay, TFF Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, Ak Parti taşehir İlçe SKLM Başkanı Serdar Orhan, Gençlik Kolları Başkanı, Büyükşehir ve Ataşehir Belediye Meclisi üyesi Fatih Kayacı, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Mustafa Naim Yağcı ve Zekeriya Angi’nin de aralarında olduğu Belediye Meclis üyeleri, İlçe ve mahalle teşkilatı ve partililer katıldı.

Gepostet von Recep Kenan am Dienstag, 4. Juni 2019

Osman Ünal sunuculuğunda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni şehitler için okunan Fatiha sonrasında programı nedeniyle öne alınan İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın selamlama konuşmasının ardından Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya’nın konuşması ile devam etti.

Ak Parti Ataşehir Bayramlaşma

Gepostet von Recep Kenan am Dienstag, 4. Juni 2019

Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Fatih Kayacı, Kadın Kolları Başkan Neslihan Yurtdagül, Ataşehir’den sorumlu Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İrem Selay Atay, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz yaptıkları konuşmalarda yenilenen İstanbul seçimlerini değerlendirip katılımcıların bayramını kutladılar.

Program yoğunluğu nedeniyle bayramlaşma törenine sonradan katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya ile TFF Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, yaptıkları konuşmalarla teşkilat mensupları ve partililerin bayramını kutlayarak, yaklaşan İstanbul seçimi ile ilgili değerlendirmelerini aktardılar.

konuşmalarının tamamlanmasının ardında Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ve İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya’nın aralarında protokol üyeleri teşkilat mensupları ve partililer ile bayramlaştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ