logo

AK PARTİ ATAŞEHİR’DE 2017’NİN İLK DANIŞMA MECLİSİ

AK PARTİ ATAŞEHİR’DE 2017’NİN İLK DANIŞMA MECLİSİ

Av.Mustafa Naim Yağcı başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı yoğun katılımın olduğu 2017 yılı ilk Danışma Meclisi Toplantısını Esatpaşa’da gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir Başkanlığı tarafından düzenlenen 2017 yılı ilk Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı Esatpaşa Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

Ev sahibi Av.Mustafa Naim Yağcı başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Esatpaşa Ek Binası’nda Danışma Meclisi toplantısına Ak Parti 22, 23 ve 24. Dönem Samsun milletvekili Ataşehir’den sorumlu Ahmet İyi, Tuzla Ak Partili Belediye Başkanı Dr. Şadı Yazıcı, Ak Parti Ataşehir’den sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcısı Altuğ Karataş, Ak Parti Ataşehir İlçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Ataşehir kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü ve yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir Belediyesi Ak Partili meclis üyeleri, mahalle başkanları ve teşkilat üyeleri, davetliler ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Ak Parti Ataşehir İlçe teşkilatı’nın 2017 yılının ilk danışma meclisi toplantısı Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı’nın açılış konuşması ile devam etti.

CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNE GEÇİŞİ İÇEREN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ

2016 yılına ait değerlendirmeleri dile getiren İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, geride bıraktığımız 2016 yılının ülkemiz ve coğrafyamız için zorlu bir yıl olduğuna dikkat çekerek, Huzurumuza, birlik beraberliğimize, kardeşliğimize, ekonomimize, ülkemize ve milletimize kasteden saldırı ve tehditlerle karşılaştık. Bu saldırıların en önemlisi millete, milletin iradesine, devlete karşı yapılan hain darbe kalkışması ve işgal girişimiydi. Bir dizi terör eylemleri ve canlı bombalarla tertiplenen tezgah ve tuzaklarla masum vatandaşların ve güvenlik güçlerimizin hedef alındığı saldırılara muhatap olduk.” İfadelerine yer verirken; “Önümüzde hükümet modelini değiştiren, parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişi içeren bir Anayasa değişikliği sürecinin içerisindeyiz” şeklindeki konuşmasıyla gündemdeki Anayasa değişikliği ile sistem değişikliğinin altını çizdi.

DAVAMIZA SAHİP ÇIKTIK, ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Toplantıda konuşan Ak Parti Ataşehir kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül “Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast eden şer odaklarının alçakça gerçekleştirdiği terör saldırıları sonucu hayatını şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı yaralı vatandaşlarımıza da şifalar diliyorum. İnsanlık tarihi boyunca büyük devletler kurmuş bir milletin çocukları olarak her zaman kadınlarımızın toplumsal hayat da daha fazla yer almasını önemseyen, insanlık tarihine derin izler bırakırken, kadınlarımızla beraber yol almayı görev edinen bir millet olmanın gururunu yaşıyoruz. Kadınlarımızın cefakar, onurlu ve asil duruşu her zaman dünya üzerin de etkiler uyandırmış, İnsanlığın yeniden yönünü bulmasında kadınlarımız tarihi görevler üstlenmişlerdir. Bu vesile ile kadim coğrafyamızın ismini ebediyete kadar “ANA” dolu olarak tescil edilmiştir. Köklü Tarihimizden güç alarak kurduğumuz Ak Parti yolunu belirlemiş ve kutsal değerimiz olan, tarihimize bir köklü izler bırakan, Hayme Anayı, bizlere bu aziz vatanı emanet eden, Erzurumlu Nene hatunu, Şerife bacıyı ve vatan uğruna  hayatını  feda eden  şehit annelerimizi, davamızın  yol gösterici  öğretmenleri  olarak görmüştür. Yeni Türkiye tanımı yapılırken bizde bu öğretmenlerimizden aldığımız kolektif  şuuru ile  gece gündüz, yağmur çamur demeden  samimi, beklentisiz, dünyanın neresin de bir mazlum varsa  göz yaşını silme  ve  vatanımıza, değerlerimize  sahip  çıkma   derdinde   olan davamıza  tıpkı 15 temmuzda  yazılan tarihi destan gibi sahip çıktık ve çıkmaya da  devam edeceğiz” dedi.

Salondaki gençlerin yoğun tezahuratı ile konuşmasına başlayan Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolu Başkanı Yasin Görgülü’den sonra sırasıyla; Ak Parti Ataşehir’den sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcısı Altuğ Karataş, Ak Partili Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadı Yazıcı, Ataşehir’den sorumlu Ak Parti 22, 23 ve 24. Dönem Samsun milletvekili Ahmet İyi birer selamlama konuşması yaparak yakın gelecekteki Anayasa değişikliği ve bu kapsamda gerçekleşecek olan sistem değişikliği konusunda görüşlerini ve olası referandum çalışmaları konusunda tavsiyelerinin teşkilat mensupları ile paylaştılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ