logo

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığında Ataşehirli 2 İsme Önemli Görev

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığında Ataşehirli 2 İsme Önemli Görev

Osman Nuri Kabaktepe başkanlığında şekillenen Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinde Ataşehir’den iki önemli isim Mehmed emin Özkaya ve Şengül Karslı yer aldı.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nde İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe başkanlığındaki Ak Parti İstanbul İl A takımında Ataşehir’den iki önemli isim yer aldı.

Osman Nuri Kabaktepe başkanlığında göreve gelen Ak Parti İl yönetiminde Ataşehirlilerin yakından tanıdığı önceki dönem meclis üyesi ve Yeşilay Ataşehir önceki başkanı Şengül Karslı Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Yine önceki dönem meclis üyesi ve önceki ilçe başkanı Mehmed Emin Özkaya ise Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler sorumlusu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler sorumlusu Başkan Yardımcılığı görevini devralan Mehmed Emin Özkaya, yaptığı açıklamada; “İl Başkanımız Sn. Osman Nuri KABAKTEPE’nin tensipleriyle; Kıymetli Başkanımız Kemal UYUMAZ’dan devraldığımız bayrağı inşaAllah daha yükseklere çıkarmak için gayret göstereceğiz. Kemal Başkanıma bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe başkanlığında, yeni dönemin İl Başkanlığı ilk yönetim kurulu toplantısı, Asil ve Yedek İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, İl Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ