logo

Ak Parti Türkiye Yüzyılı Mitingi Atatürk Havalimanı’nda

Ak Parti Türkiye Yüzyılı Mitingi Atatürk Havalimanı’nda

Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarla buluşacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kapatılan Atatürk Havalimanı‘nda saat 16.00’da gerçekleştirilecek “Büyük İstanbul Mitingi“nde, AK Parti‘nin İstanbul seçmeni “Türkiye Sana Emanet” sloganıyla seçime 1 hafta kala buluşacak.

Yenikapı Etkinlik Alanı’nın 2 katı, Maltepe Etkinlik Alanı’nın ise 5 katı büyüklüğündeki Atatürk Havalimanı,  “yüzyılın mitingi” olarak nitelenen kalabalığı ağırlamaya hazırlanıyor.

İSTANBUL MİTİNGİ SAAT 16’DA

Ak Parti mitinginde vatandaşların alana girişleri 11.00 itibarıyla başlayacak. Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan‘ın mitinge saat 16.00 itibarıyla katılması bekleniyor.

Cumhur İttifakı, büyük İstanbul mitingi alanında İnsansız Hava Araçları (İHA) ile Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) sergileneceği ifade ediliyor.

İstanbul’dan milletvekili adayları da olan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Atatürk Havalimanı’nda “Büyük İstanbul Mitingi” ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Atatürk Havalimanı’nda Türkiye Yüzyılı başlayacaktır. 7 Mayıs’ta 14 Mayıs zaferimizi tüm Türkiye ve dünyaya ilan edeceğimiz yerdir. Fatih’in torunları 7 Mayıs’ta tarih yazacaklar. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ